Auton vuokraus toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as.

 

Suosituin kohteessa Chambery Keskusta/Juna-as.

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as. alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Chambery Keskusta/Juna-as.

Osoite

30 Av du Commandant Joseph, 73000 Chambery, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00
La
08:00 - 14:15

Palvelumme toimipisteessä Chambery Keskusta/Juna-as.

Ihastu Ranskaan Sixtin vuokra-auton kyydissä

Ihastu Ranskaan Sixtin vuokra-auton kyydissä

Autonvuokraus Sixtin Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteestä kruunaa matkasi, olitpa sitten tullut Chamberyyn työasioissa tai rentoutumaan lomamatkalle. Chamberyn Challes-les-Eaux'n rautatie-asema sijaitsee aivan toimipisteemme vieressä, joten saapuessasi kaupunkiin junalla pääset noutamaan vuokraamasi ajoneuvon nopeasti. Kaupungin upea, historiallinen keskusta nähtävyyksineen on vain lyhyen matkan päässä toimipisteestämme, mutta jos lähdet kauemmaksi kaupungista, pääset helposti läheisille valtateille. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteestä voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan ajoneuvon riippuen siitä, kuinka paljon tarvitset tilaa tavaroillesi ja seurueellesi ja haluatko panostaa tehoon ja tyyliin vai oletko tyytyväinen näppärään ja kompaktiin kulkuneuvoon. Valikoimissamme on taloudellisia henkilöautoja, käteviä farmareita, tehokkaita maastureita, isompia tila-autoja suuremmalle porukalle sekä tietysti premium-luokan tyylikkäitä urheilu- ja avoautoja. Autonvuokraus Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteessä on helppoa, kun perehdyt etukäteen tarjontaan ja lisäpalveluihin ja teet varauksen netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme. Otathan kuitenkin huomioon, että voimme luvata vain autoluokan, emme tiettyä automallia.
Koe Alppien kauneus Sixtin vuokra-autolla edullisesti

Koe Alppien kauneus Sixtin vuokra-autolla edullisesti

Sixt Autovuokraamo Chambery Keskusta/Juna-asema palvelee pitkällä kokemuksella autonvuokrausasioissa ja tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä uusia, turvallisia vuokra-autoja. Ajoneuvon valinnan lisäksi on hyvä perehtyä tarjoamiimme lisäpalveluihin, joita on saatavilla kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Oletko tulossa talviaikaan nauttimaan Alppien lumosta? Tiedustele talvipakettiamme, johon kuuluvat lumiketjut ja tavarateline, jolla matkanteko talviaikaan esimerkiksi laskettelureissulla on turvallista ja kätevää. Ilman navigointilaitetta voi olla hankalaa löytää perille oikeaan osoitteeseen, joten huolehdi, että klikkaat lisäpalveluista navigaattorin ja vältät turhat kiertotiet. Meiltä löydät myös lisäkuljettajapalvelun, joka sujuvoittaa useamman kuskin kanssa matkaamista, kun matkalle voi nimetä yhden tai useamman kuljettajan ja näin he voivat vaihdella helposti ratin takana. Oletko dieselmoottorin, automaattivaihteiston tai peräti hybridiauton suosija? Meiltä saat juuri haluamasi kaltaisen vuokra-auton, tutustu ja tee varaus!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chambery Keskusta/Juna-as.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 368 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvo
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera
Porsche Panamera
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M5
BMW M5
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW X3M40
BMW X3M40

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chambery Keskusta/Juna-as.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chambery Keskusta/Juna-as.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chambery Keskusta/Juna-as.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Chambery Keskusta/Juna-as.

Näytä lisää