Auton vuokraus alueella Chambery

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Chambery

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Chambery Keskusta/Juna-as. alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Chambery

Sixt Autovuokraamo Chambéry palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Chambéry palveluksessasi

Jos haluat lomailla huolettomasti ja selvitä työvisiitistä ilman stressiä, aloita matkasi Chambéryssä Sixt Autovuokraamosta. Meillä on runsas valikoima laadukkaita ajoneuvoja eri tarpeisiin. Työmatkalla ollessasi voit hurauttaa sedanilla puistoon haukkaamaan raitista ilmaa kokouksien välissä. Perhelomailijat puolestaan pääsevät eri aktiviteetteihin mukavasti ja turvallisesti henkilöautolla. Isommalle joukolle ja matkatavaroille on enemmän tilaa farmarissa tai minibussissa. Voit tutustua Sixtin autovalikoimaan ja palveluihin sekä varata mieleisesi vuokra-auton verkkosivuillamme tai puhelimitse. Kun maksat vasta noudettaessa, voit tehdä maksutta muutoksia tai perua varauksen. Sixtin asiantuntevan henkilökunnan sekä kattavan palvelutarjonnan ansiosta autonvuokraus Chambéryssä onnistuu kesät ja talvet!Ota kaikki irti Ranskan-matkastasi vuokraamalla auto Sixtiltä. Meillä on runsas valikoima laadukkaita ajoneuvoja tunnetuilta autovalmistajilta Chambéryn-toimipisteessä. Miltä kuulostaisi tyylikäs avoauto kruisailuun, taloudellinen henkilöauto kaupunkiajeluun tai vankka maasturi vuoristotielle? Valitse autokategoria mieltymyksiesi ja matkasuunnitelmiesi mukaan. Huomioithan, että emme valitettavasti voi taata tiettyä automallia tai merkkiä. Kun teet varausta, klikkaa mukaan haluamasi lisäpalvelut. Suksiteline ja ketjut tulevat tarpeen talvella, GPS-navigaattori ja lisävakuutukset puolestaan ovat hyviä valintoja vuodenajasta riippumatta. Jaa ajovastuu lisäkuljettajalla ja turvaa perheen pienimmät lastenistuimella. Saat lisätietoa autonvuokrauksesta Chambéryssä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!
Chambéry on ihastuttava alppikaupunki Lounais-Ranskassa

Chambéry on ihastuttava alppikaupunki Lounais-Ranskassa

Autonvuokraus Chambéryssä antaa sinulle vapauden nauttia upeista alppimaisemista ja kaikista kaupungin ja sen ympäristön tarjoamista aktiviteeteista. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset tutustumaan lähiseutuun paremmin ja voit tehdä pidempiäkin retkiä oman mielesi mukaan. Kulttuurinälkä lähtee vierailemalla keskustan katedraalien jälkeen läheisillä viinitiloilla ja Jean-Jacques Rousseaun museossa. Myös Lyon on Chambérystä vain reilun tunnin ajomatkan päässä.Vuorten ympäröimässä Chambéryssä kannattaa hypätä vuokra-auton kyytiin ja ajaa ihastelemaan henkeäsalpaavia maisemia. Vieraile ainakin vuorilla Nivolet ja Dent du Chat. Lähde Ranskan suurimmalle järvelle Bourgetille uimaan, vaeltamaan tai pyöräilemään. Chambéryn lounaispuolella sijaitsee toinen vuoristojärvi Lac d'Aiguebelette, joka tunnetaan peilityynestä turkoosista vedestään. Jos olet talvella liikenteessä, pakkaa sukset mukaan ja vietä päivä Station La Feclazin tai Savoie Grand Revardin laskettelukeskuksissa. Sixtin vuokra-autolla olet perillä vain puolessa tunnissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Chambery
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Chambery?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chambery sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Chambery.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Chambery?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Chambery. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 381 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,3)
Ajoneuvo
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Chambery
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Chambery?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Chambery?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Chambery?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Chambery

Näytä lisää