Auton vuokraus toimipisteestä Grenoble Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Grenoble Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Grenoble Rautatieasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Grenoble Rautatieasema

Osoite

16 Rue Emile Gueymard, 38000 Grenoble, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
09:00 - 17:00
Su
11:00 - 13:00 14:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Grenoble Rautatieasema

Näe Grenoblen parhaat palat Sixtin vuokra-autolla

Näe Grenoblen parhaat palat Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Grenoble Rautatieasema on valmiina tarjoamaan sinulle viihtyisän autonvuokrauksen Grenoblen kaupungissa. Kätevä sijaintimme Grenoblen Rautatieaseman ja linja-autoaseman läheisyydessä varmistaa, että löydät meidät mahdollisimman helposti, oletpa sitten tulossa kaupunkiin esimerkiksi junalla, bussilla tai lentäen. Haettuasi vuokra-auton Grenoblen Rautatieaseman toimipisteeltämme voit jatkaa kulkuasi niin Grenoblen sisällä kuin suunnata kaupungin ulkopuolellekin. Työmatkalaisenkin kannattaa varata kalenteriinsa hieman ylimääräistä aikaa Grenoblen nähtävyyksien ihailuun. Ranskan Alppien juurella sijaitseva Grenoble ihastuttaa jylhänkauniilla maisemillaan ja on mainio tukikohta aktiivilomailuun. Kaupungin ehdoton nähtävyys on Isère-joen vastakkaisella puolella sijaitseva Bastillen linnoitus, jonka lähettyville voit parkkeerata vuokra-autosi ja taittaa loppumatkan kukkulan laelle köysiradan kyydissä tai patikoiden. Talvikaudella lasketteluun ja hiihtoon oivat puitteet tarjoavia hiihtokeskuksia löytyy lähialueilta useampikin. Kokeile vaikkapa Sixt Grenoblen Rautatieasemalta alle tunnin päässä sijaitsevaa Chamroussea tai Les 7 Laux -hiihtokeskittymää. Autonvuokraus Grenoblen Rautatieasemalta mahdollistaa sinulle sujuvan ajokokemuksen, suuntautuipa matkasi sitten kaupunkiin tai luontokohteisiin. Lasketteluretkelle mahtuu koko porukka suksineen ja monoineen, kun valitset vuokra-autoksesi kätevän 4x4-maasturin tai minibussin. Työmatkalle ja lyhyempiin retkiin sujuva valinta on esimerkiksi mukava ja taloudellinen henkilöauto tai sähäkkä luksusauto.
Liiku kätevästi Grenoblessa Sixtin vuokra-autolla

Liiku kätevästi Grenoblessa Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Grenoblen Rautatieasemalla on entistäkin miellyttävämpää Sixtin lisäpalveluiden avulla. Varauksesi yhteydessä näet kätevästi, millaisia lisäpalveluita Grenoble Rautatieaseman toimipisteemme tarjoaa. Onko matkalla mukana koko perhe? Varmista, että pikkuväki istuu turvallisesti valitsemalla vuokra-autoosi vahvistettu lastenistuin tai turvakaukalo lapsen koon mukaan. Lasketteluretkellä ystävien kanssa? Anna ystäväsikin kokea laadukas ajonautinto nimeämällä varausvaiheessa lisäkuljettaja matkalle. Pienillä vuoristoteillä tai kaupunkiajossa voi sattua toisinaan yllätyksiä, mitä varten voit halutessasi lisätä matkaasi esimerkiksi lasi- ja rengasturvan tuulilasiin tai renkaisiin kohdistuvien vaurioiden varalta. Panethan ystävällisesti merkille, että varaus koskee ajoneuvokategoriaa ja lopullinen automallisi määräytyy saatavuuden mukaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Grenoble Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Grenoble Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Grenoble Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Grenoble Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Grenoble Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1111 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M440i
BMW M440i
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Porsche Panamera
Porsche Panamera

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Grenoble Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Grenoble Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Grenoble Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Grenoble Rautatieasema

Näytä lisää