Auton vuokraus alueella Grenoble

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Grenoble

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Grenoble Rautatieasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Grenoble

Autonvuokraus Grenoblessa sujuu helposti Sixtin avulla

Autonvuokraus Grenoblessa sujuu helposti Sixtin avulla

Sixt Autovuokraamo Grenoblessa on mitä mainioin aloitus matkalle tähän kauniiseen vuoristojen ympäröimään ranskalaiseen kaupunkiin! Olet kaupungissa sitten loman tai työn merkeissä, matkan alussa, sitä jatkamassa tai lopettamassa, niin löydät meiltä varmasti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Meillä on kaupungissa tai sen läheisyydessä useampikin toimipiste, joten tarkastathan niiden vuokra-autovalikoiman, yhteystiedot sekä sijainnin ennen kaupunkiin saapumistasi. Näin voimme varmistua, että voimme palvella sinua mitä parhaiten. Vuokra-autojen valikoima voi vaihdella hieman toimipisteittäin, mutta löydät kuitenkin aina laajan valikoiman henkilö- ja farmariautoja sekä maastureita. Tietyistä toimipisteistämme voit myös vuokrata tyylikkään urheilu- tai avoauton ja jopa pakettiauton. Ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan sinua vuoden jokaisena päivänä sekä vastaanottamaan vuokra-autosi 24 tuntia vuorokaudessa! Yritysasiakkaita palvelemme suoraan myyntipalvelumme kautta.Grenoblen autovuokraamoidemme valikoimasta löydät niin yksin kuin ryhmässä matkaaville sopivat henkilö- ja farmariautot. Vuoristoon suuntaaville suosittelemme maasturia, joka vie varmasti perille halki vaikeakulkuisenkin maaston. Ja mikäli haluat tällä matkalla päästä totaalisesti arjen yläpuolelle, niin suosittelemme avo- tai urheiluauton vuokraamista. Ja mikäli mukananne on paljon tavaraa, niin pakettiautonkin vuokraaminen onnistuu. Muistathan kuitenkin varmistaa, että toiveittesi mukainen autokategoria löytyy valitsemastasi vuokrauspisteestä, sillä valikoima saattaa vaihdella. Muistathan myös, että emme voi taata sinulle tiettyä vuokra-automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Suosittelemme myös kysymään erilaisista lisävarusteistamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorista, joka on hyvä olla mukana tuntemattomammilla seuduilla liikuttaessa.
Sixtin vuokra-autolla Grenoblen jylhien maisemien halki

Sixtin vuokra-autolla Grenoblen jylhien maisemien halki

Autonvuokraus Grenoblessa kannattaa, sillä näin olet itse omien aikataulujesi herra ja voit liikkua ja pysähdellä kuten itse haluat. Grenoble sijaitsee Kaakkois-Ranskassa, Alppien kupeessa, joten patikoinnista ja vuorikiipeilystä innostuneelle kaupunki on mitä loistavin kohde. Useat läheiset luonnonpuistot takaavat, että lomalla pääsee liikkumaan ja näkemään mahtavia maisemia. Kaikki saavutettavissa helposti Sixtin vuokra-autollasi! Ja kun patikointi alkaa väsyttää, niin kannattaa istahtaa johonkin historiallisen kaupunginosan tyylikkäistä kahviloista galleria- ja ostoskierroksen lomassa. Matka gondolihissin avulla kaupungin ylle Bastillen linnoitukseen on hulppeiden maisemien johdosta suorastaan pakollinen kohde. Kirkkaalla säällä linnoitukselta voi nähdä jopa Mont Blancin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Grenoble
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Grenoble?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Grenoble sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Grenoble.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Grenoble?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Grenoble. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 1118 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Grenoble
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Grenoble?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Grenoble?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Grenoble?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Grenoble

Näytä lisää