Auton vuokraus toimipisteestä Montpellier Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Montpellier Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Montpellier Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Montpellier Lentoasema

Osoite

Aeroport Montpellier Mediterr., 34130 Mauguio, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Montpellier Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Montpellierin lentoasemalla Sixt Autovuokraamo Montpellierin lentoasemalla palvelee monipuolisesti alueella liikkuvia lomailijoita ja bisnesmatkalaisia. Voit valita juuri omaan tarpeeseesi sopivan ajoneuvon uusista ja miellyttävistä vuokra-autoistamme. Valikoimiimme kuuluvat premium-autot, sedanit ja hatchbackit, farmarit, minibussit, sekä maasturit. Emme voi kuitenkaan luvata laadukkaista vuokra-autoistamme mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Voit varata samalla mieleisesi lisäturvan, kuten esimerkiksi kolariturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Lisäpalveluina suosittelemme myös navigaattoria, jolloin matkanteko helpottuu huomattavasti. Jos olet matkalla lasten kanssa, voit valita vuokra-auton mukaan turvakaukalon, lastenistuimen tai korokeistuimen. Aloita autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta ja suunnittele lomasi täysin oman aikataulusi ehdoilla.
Kentältä on lyhyt ajomatka kaupunkiin

Kentältä on lyhyt ajomatka kaupunkiin

Mauguiossa sijaitsevan Montpellierin lentokentän tunnus on MPL. Meillä on tällä alueella myös toinen toimipiste, joka sijaitsee kaupungin päärautatieasemalla. Tee varaus ajoissa jo ennen matkaasi. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme pitää huolta siitä, että autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta onnistuu helposti. Suosittelemme tekemään sen mieluiten nettisivuillamme tai puhelimitse. Auton palautus on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ohjaa vuokra-auto Montpellieriin ja nauti upeista maisemista jo matkasi alkumetreillä. Kentältä ajaa kaupunkiin noin puolessa tunnissa, sinne on matkaa runsaat kymmenen kilometriä.
Kaupungissa on paljon merkittäviä rakennuksia ja häikäisevän kauniita maisemia

Kaupungissa on paljon merkittäviä rakennuksia ja häikäisevän kauniita maisemia

Autonvuokraus Montpellierin lentoasemalta on helppoa, saat meiltä avaimet laadukkaaseen ja turvalliseen vuokra-autoon. Sen avulla pääset tutustumaan syvemmin tähän osaan Ranskaa ja ehdit tutkia mielenkiintoisia näkymiä pidempään. Ohjaa vuokra-auto Montpellierin lentoasemalta historiallisten rakennusten kaunistamaan kaupunkiin. Sen vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluu Saint Pierren katedraali, Le Cathédrale Saint Pierre, joka on peräisin 1300-luvulta. Kaupungissa sijaitsee myös roomalaisten rakentama akvedukti, jonka päässä komeilee vielä riemukaari Porte du Peyrou. Château de l'Engarran on vierailemisen arvoinen linna, jossa on kaunis puisto ja historiallisia patsaita. Erittäin arvostettu taidemuseo Musee Fabre on taiteesta kiinnostuneiden suosikki. Parin kilometrin päässä kaupungista sijaitsee viihdekeskus Odysseum. Siellä on paljon ostosmahdollisuuksia ja vapaa-ajan viettopaikkoja. Lapsiperheitä saattaa viehättää eläintarha Parc Zoologique Henri de Lunaret. Se sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Montpellier Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Montpellier Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Montpellier Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Montpellier Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Montpellier Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1456 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M5
BMW M5
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M440i
BMW M440i
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Montpellier Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Montpellier Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Montpellier Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Montpellier Lentoasema

Näytä lisää