Auton vuokraus toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St.

 

Suosituin kohteessa Montpellier Rautatieasema St.

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St. alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Montpellier Rautatieasema St.

Osoite

Rue du Grand Saint Jean, 34000 Montpellier, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La - Su
10:30 - 18:30
Yleiset vapaapäivät
10:30 - 18:30

Palvelumme toimipisteessä Montpellier Rautatieasema St.

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti Montpellierin maisemista

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti Montpellierin maisemista

Kruisaile kohti auringonlaskua Ranskan Rivieralla valitsemalla autonvuokraus Sixt Montpellierin Rautatieasemalta. Autovuokraamomme Montpellier Rautatieasema on helppo löytää, kun suunnistat kohti aseman uutta osaa, jossa toimipisteemme sijaitsee Quickin toimiston läheisyydessä. Seuraa opasteita, joissa lukee "Location de Voitures". Varaus tulee tehdä etukäteen hyvissä ajoin varmistuaksesi siitä, että avaimet vuokra-autoosi Sixt Montpellier Rautatieasemalla ovat valmiina noudettavaksi sovittuna ajankohtana. Varausta tehdessäsi saat valita haluamasi ajoneuvokategorian, joita tässä toimipisteessä ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Emme kuitenkaan varaa yksittäisiä automerkkejä. Ohjaa perheesi lomalle taloudellisen henkilöauton tai tilavan farmarin mukavuudessa tai vie liikekumppanisi lounaalle näyttävällä ja nopealla urheiluautolla tai tyylikkäällä ja luksusta huokuvalla avoautolla, ja nauti kruisailusta paikallisella maaseudulla autonvuokrausta Sixt Montpellierin Rautatieasemalta hyödyntäen.
Sixt tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia palveluita

Sixt tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia palveluita

Saksassa vuonna 1912 perheyrityksenä perustettu Sixt on ehtinyt yli sadan vuoden aikana kasvattaa mainettaan vahvana tekijänä osaavien ammattilaisten ja monipuolisten palveluidensa ansiosta. Vuokra-autokalustomme on nimetty Euroopan top kolmen kärkeen kuuluvaksi uusimpien vuokra-autojemme ansiosta, jotka ovat keskkimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Varausta tehdessäsi voit muun muassa valita vuokrapakettiin tämän toimipisteen osalta erilaisia lisäturvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat itsesi ja vuokra-autosi vahingon tai kolarin varalle. Navigointilaitteet ohjaavat sinut perille, missä määränpääsi sitten onkaan. Kätevä lisä on myös useampi kuljettaja, jotka tuovat matkaan mukavuutta ja rentoa meininkiä voidessasi välillä pitää taukoa ratista. Huomaa, että meillä on huomioitu myös alle 25-vuotiaat kuljettajat! Koko perhe nauttii matkasta enemmän, kun lapsille on omat lasten turvaistuimet. Halutessasi voit myös valita, käykö vuokra-autosi bensiini- vai dieselmoottorilla vai onko käytössäsi kätevä hybridi. Katso kaikki tarjouksemme verkkosivuiltamme ja tee varauksesi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Montpellier Rautatieasema St.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 598 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X3M40
BMW X3M40
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M5
BMW M5
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Montpellier Rautatieasema St.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Montpellier Rautatieasema St.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Montpellier Rautatieasema St.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Montpellier Rautatieasema St.

Näytä lisää