Auton vuokraus alueella Montpellier

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Montpellier

Montpellierin vuokra-autot hyvällä vakiovarustuksella tai kätevillä lisäominaisuuksilla

Montpellierin vuokra-autot hyvällä vakiovarustuksella tai kätevillä lisäominaisuuksilla

Kun haluat kokea Etelä-Ranskan helmen, Montpellierin kaikessa kauneudessaan, valitse matkasi ensimmäiseksi pysähdyspisteeksi Sixt autovuokraamo. Vuokra-autolla liikut nimittäin vapaammin ja mukavammin kuin millään muulla kulkuneuvolla Montpellierin mahtavien, arkkitehtonisten nähtävyyksien, viehättävien ravintoloiden ja majapaikkasi välillä. Autovuokraamo Montpellierin näpsäkkä, sedan-mallinen henkilöauto on ideaali valinta pienelle perheelle tai pariskunnalle kaupungin valloitukseen. Jos haluat tutustua myös Ranskan maaseutuun ja luonnonnähtävyyksiin, saattaa vaihtelevassa maastossa pätevä maasturi tai romanttisissa maisemissa elegantisti liikkuva urheilu- tai avoauto vastata paremmin tarpeitasi. Monissa Sixtin vuokra-autoissa Montpellierissä on jo vakiona koko joukko ajomukavuutta lisääviä ominaisuuksia ilmastoinnista automaattivaihteistoon. Vieraassa ympäristössä saatat silti kaivata matkaa sujuvoittavaa GPS-navigointilaitetta tai lisäturvaa antavia vakuutuksia. Voit varata näitä lisäpalveluita ja vakuutuksia kätevästi autovuokraamo Montpellieristä vuokrauksen yhteydessä. Lapsiperheen pienimmille on tarjolla myös erikokoisia, jokaiselle eri ikä- ja kokoluokalle sopivia lastenistuimia. Muista silti, että vuokra-auton ominaisuudet vaihtelevat pitkälti auton mallin mukaan. Montpellierin urheiluautossa näyttävyys ja kiihtyvyys ovat pääasiassa kun taas tilavassa farmarissa tärkeintä on tavaratilan vetoisuus ja isommankin seurueen viihtyisyys toisinaan pitkäksi venyvän ajomatkan aikana.
Kulttuurikierros Montpellierissä vuokra-auton kyydissä

Kulttuurikierros Montpellierissä vuokra-auton kyydissä

Montpellierin keskusta, Place de Comédie, on kaupungin iloisesti sykkivä sydän. Sen katuja koristavat ihanat pikkubutiikit, trendikkäät kahvilat ja lukuisat muut viihde- ja shoppailumahdollisuudet. Vaikka majoituksesi olisi aivan keskustan tuntumassa, shoppailureissun päätteeksi haluat varmasti laskea hankkimasi tuliaiset ja ostokset käsistäsi auton tavaratilaan. Siksi autonvuokraus Montpellierin tarjoamia menopelejä kannattaa kokeilla lyhyemmillekin matkoille. Kun haluat vaihtaa urbaanin katukuvan levollisempaan maisemaan, suuntaa vuokra-autosi nokka kohti Montpellierin seesteistä Carnon-rantaa. Autonvuokraus Montpellierin pienimmillä autoilla liikut ketterästi kaupungin keskiaikaisilla kaduilla ja ihailet paikallista arkkitehtuuria sielläkin, missä isommalla autolla kulku on haasteellista. Poikkeamalla matkasi varrella kaupungin kuuluisimpaan museoon, Musée Fabreen pääset tutustamaan pintaa syvemmälle sekä alueen keskiaikaiseen että morderniin taiteeseen. Nälän yllättäessä voit hemmotella itseäsi jopa kolmella Michelin tähden ravintolalla, mikä heijastaa alueen muidenkin ravintoloiden tasoa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Montpellier
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Montpellier?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Montpellier sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Montpellier.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Montpellier?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Montpellier. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2144 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Montpellier

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Montpellier?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Montpellier?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Montpellier?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?