Auton vuokraus alueella Pariisi

 

Suosituin kohteessa Pariisi

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Pariisi

Sixt autovuokraamo Pariisi

Sixt autovuokraamo Pariisi

Autovuokraamomme Pariisissa tarjoaa matkailijoille oivan mahdollisuuden vuokrata 4x4 maastureita, hulppeita avoautoja, näyttäviä urheiluautoja, näppäriä henkilöautoja, tilavia farmareita sekä pakettiautoja, joilla suuremmatkin tavarat kulkevat vaivatta. Sixtin autokalusto on tietenkin uutta, joten vuokra-autoista löytyy näin ollen nykyaikaisia mukavuuksia, joten vuokra-auto Pariisissa on paitsi helppo, myös mukava tapa matkustaa ympäri kaupunkia. Haluatpa lomaltasi kulttuuria tai vaikkapa tutustua paikallisiin maisemiin, löydät varmasti autovuokraamostamme Pariisista sopivan ja edullisen kulkuneuvon moniin erilaisiin tarpeisiisi. Vaikka emme voi taata sinulle laajasta automallistostamme mitään tiettyä vuokra-automallia, voit toki halutessasi silti valita, mistä kategoriasta vuokra-auton haluat käyttöösi varata, jotta vuokra-auto vastaa tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Kun olet lomamatkalla Ranskassa, on autonvuokraus Pariisissa turvallista ja huoletonta, sillä meillä on autovuokraamoissamme tarjolla hyödyllisiä lisäpalveluja, jotka turvaavat matkaasi. Valittavissasi on muun muassa vakuutuksia erilaisiin tarpeisiin, sekä tietenkin lapsille turvalliset lastenistuimet, joissa matka sujuu aina mukavammin. Vakuutuksia on muun muassa rengas- ja lasirikon sekä kolarin varalle. Ja jotta matkasi sujuisi mahdollisimman helposti ja mutkattomasti, ja jotta löydät helposti perille, minne oletkin matkalla, voit valita lisävarusteeksi myös aina hyödyllisen GPS-navigaattorin.
Näe ja koe, kun allasi on vuokra-auto Pariisissa

Näe ja koe, kun allasi on vuokra-auto Pariisissa

Autonvuokraus Pariisissa on aina hyvä tapa liikkua, kun haluat kulkea nähtävyydeltä nähtävyydelle mahdollisimman mutkattomasti, nopeasti ja mukavasti. Esimerkiksi kuuluisalle ja suositulle Eiffel-tornille ajat kätevästi vuokra-autolla keskustasta vain 15 minuutissa. Autovuokraamo Pariisissa on siis paikka, johon kannattaa ensimmäiseksi suunnistaa, kun Pariisin nähtävyydet siintävät mielessäsi ja kun haluat saada matkastasi hieman enemmän irti. Toinen kohde johon tässä upeassa suurkaupungissa kannattaa tutustua, on tunnettu Louvren taidemuseo, joka on Pariisin museoista kaikista suurin. Lapsiperheiden ehdoton suosikki on kaupungista löytyvä Disneyland Paris, jonne matka vuokra-autolla keskustasta kestää noin 40 minuuttia. Ja mikäpä sen helpompi tapa kulkea paikasta toiseen kuin vuokra-auto.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Pariisi

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Pariisi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pariisi sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Pariisi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Pariisi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Pariisi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 37763 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Pariisi

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Pariisi?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Pariisi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Pariisi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?