Auton vuokraus toimipisteestä Levallois-Perret Clichy

 

Suosituin kohteessa Levallois-Perret Clichy

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Levallois-Perret Clichy alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Levallois-Perret Clichy

Osoite

83 Rue du Président Wilson, 92300 Levallois-Perret, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Levallois-Perret Clichy

Tutustu Levallois-Perret Clichyyn Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Levallois-Perret Clichyyn Sixtin vuokra-autolla

Työmatka Pariisissa tai loma perheen parissa Ranskan pääkaupunkiseudulla sujuu mukavasti oman aikataulun vapaudesta nauttien, kun hyödynnät Sixt Autovuokraamo Levallois-Perret Clichyn palveluja. Kätevä sijaintimme aivan Pariisin ulkopuolella tekee meistä mainion vaihtoehdon vaikkapa Ranskan pääkaupunkiin tutustumiseen. Sixt Autovuokraamo Levallois-Perret Clichyn paikantaa helpoiten julkisia liikennevälineitä hyödyntäen, sillä toimipisteemme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä sekä Anatole Francen metroasemalta että Clichy Levallois'n rautatieasemalta. Varaus on paras tehdä etukäteen ja se onnistuu helpoiten vierailemalla verkkosivuillamme tai soittamalla meille. Autonvuokraus Levallois-Perret Clichyn kautta tarjoaa käyttöösi koko ajoneuvokategorioidemme kirjon, joihin kuuluvat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Kategorian valittuasi henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustostamme toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Levallois-Perret Clichyssa. Huomioithan kuitenkin, ettemme valitettavasti pysty varaamaan yksittäisiä automalleja. Tämän jälkeen tehtävänäsi on enää noutaa vuokra-auto toimipisteestämme ja pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Levaillois-Perret Clichyssa!
Sixtin palvelut lisäävät matkasi mukavuutta

Sixtin palvelut lisäävät matkasi mukavuutta

Sixt on Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys, jonka pitkät perinteet ja osaaminen ovat luoneet autovuokraamoillemme ansaitun maineen luotettavana ja laadukkaana tekijänä. Korkeatasoinen vuokra-autokalustomme on käytettävissäsi kilpailukykyisin hinnoin. Monipuoliset palvelumme kattavat Euroopan top kolmen kärkeen kuuluvan vuokrakaluston lisäksi myös koko joukon lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi turvallisemman ja mukavamman. Valitsemalla vuokrapakettiisi vakuutuksia tuot lisäturvaa koko seurueelle ja turvaat myös vuokra-auton vahingon tai kolarin sattuessa. Lapsetkin nauttivat matkasta saadessaan katsella maisemia lasten turvaistuimessa istuen. Matkanteko on rennompaa eikä ratin takana istumiseen väsy, kun lisäät vuokrapakettiin useamman kuljettajan, ja meiltä löydät tarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. GPS-navigaattori on oivallinen apu suunnistamaan perille oikeaan osoitteeseen. Jos olet pidemmällä reissulla, saat parhaan hyödyn irti rajattoman kilometrimäärän tarjouksestamme. Tervetuloa nauttimaan autonvuokrauksesta Sixtiltä siis vaikka samantien!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Levallois-Perret Clichy

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Levallois-Perret Clichy?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Levallois-Perret Clichy sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Levallois-Perret Clichy.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Levallois-Perret Clichy?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 653 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW M5
BMW M5
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW M440i
BMW M440i
Land Rover Defender
Land Rover Defender

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Levallois-Perret Clichy

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Levallois-Perret Clichy?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Levallois-Perret Clichy?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?