Auton vuokraus toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

 

Suosituin kohteessa Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

Osoite

13 Rue d'Amsterdam - Quai 27, 75008 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 20:00
La - Su
08:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

Aito kokemus Pariisista Sixtin vuokra-autolla

Aito kokemus Pariisista Sixtin vuokra-autolla

Ranskan pääkaupunki tunnetaan romantiikastaan, mutta autonvuokraus Pariisi 08/Saint-Lazaren Juna-aseman Sixt-toimipisteestä tuo uuden ulottuvuuden matkailuun Pariisissa. Kaupungin 9. arrodissementissä sijaitseva toimipisteemme sijaitsee Sait-Lazaren juna-asemalla laiturin 27 läheisyydessä. Asemalle pääsee kätevimmin metrolinjoilla 3, 9, 12, 13 ja 14. Varaus kannattaa kuitenkin tehdä etukäteen varmistaakseen haluamansa ajoneuvokategorian saatavuuden. Sixt Autovuokraamo Pariisi 08/Saint-Lazaren Juna-asema tarjoaa eri vaihtoehtoja ajoneuvokategorioista, joita ovat henkilöautot ja farmarit, maasturit sekä pakettiautot. Voit valita näistä kategorioista mieleisesi varausta tehdessäsi, mutta valitettavasti autonvuokrauspisteemme Saint-Lazaren Juna-aseman palvelut eivät tarjoa mahdollisuutta varata yksittäisiä automalleja. Voit noutaa vuokra-autosi Saint-Lazaren Juna-aseman toimipisteestämme heti varauksen tehtyäsi, hypätä ratin taakse ja suunnata kohti elämäsi seikkailua Pariisin kaduilla vapaudesta nauttien! Olipa matkasi tarkoitus sitten loma, työasiat, tai mikäli tarvitset vuokra-autoa johonkin muuhun tarkoitukseen, on autonvuokraus Pariisi 08/Saint-Lazaren Juna-asemalta oivallinen valinta!
Monipuolisia vuokrapalveluita Sixtiltä

Monipuolisia vuokrapalveluita Sixtiltä

Saksalainen Sixt on perustettu yli sata vuotta sitten perheyrityksenä. Kansainvälisesti levinnyt Sixt perustettiin vuonna 1912, ja on pitkän historiansa aikana muodostanut vahvat perinteet monipuolisten palveluiden, korkelaatuisen asiakaspalvelun ja ensiluokkaisen ajoneuvokalustonsa ansiosta. Euroopan kärkikastiin kuuluva vuokrakalusto ja kilpailukykyiset hinnat ovat vain osa Sixtin menestystä. Monipuolinen lisäpalveluiden tarjonta kattaa esimerkiksi turvaa tuovat vakuutukset, joilla katat vuokra-auton vahingon tai varkauden varalle. Lasten turvaistuinten ansiosta perheen pienimmät nauttivat matkasta yhtä paljon kuin muukin seurue. Jos mukana on useita ajotaitoisia kuljettajia, kannattaa vuokrapakettiin lisätä useampi kuljettaja aikaa ja hermoja säästääkseen. Meiltä löydät tarjoukset myös alle 25-vuotiaille kuljettajille ehtoineen. Pariisin kaduilla on helmpompaa suunnistaa, kun suuntaa näyttää kätevä GPS-navigaattori. Tarjouksemme rajattomasta kilometrimäärästä voi puolestaan säästää sinulle selvää rahaa silloin, kun olet tien päällä pitempään.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 554 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M5
BMW M5
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M440i
BMW M440i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW X3M40
BMW X3M40

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pariisi08 Juna-as.Saint-Lazare?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?