Auton vuokraus toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord

 

Suosituin kohteessa Paris 10 Gare du Nord

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 10 Gare du Nord

Osoite

2 Rue de Compiègne, 75010 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 22:00
La
07:00 - 21:00
Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 10 Gare du Nord

Pariisi 10/Gare du Nordin rautatieaseman Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Pariisi 10/Gare du Nordin rautatieaseman Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Pariisi 10/Gare du Nord Rautatieasemalla palvelee sinua autonvuokrausasioissa. Gare du Nord on Ranskassa Pariisin pohjoispuolella sijaitseva rautatieasema, joka on yksi kuudesta Ranskan valtionrautateiden isoista asemista Pariisissa. Rautatieasema on mitatusti yksi Ranskan vilkkaimmista ja sen läpi kulkee 180 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Toimistollemme on helppo tulla julkisen liikenteen avulla, sillä asemalla sijaitsee useita metrolinjojen asemia, juna-asema sekä RER-paikallisjunan asema. Vuokra-auton Pariisi 10/Gare du Nordin rautatieaseman toimipisteestämme käyttöösi saatuasi sinun on helppo hypätä tien päälle ja siirtyä esimerkiksi Pariisia kiertävälle kehätielle Boulevard périphériquelle, jonka kautta pääset kätevästi joko Pariisin eri osiin tai jatkamaan matkaasi muualle Ranskaan.
Pariisin pohjoispuolelta matka jatkuu kevyesti Sixtin vuokra-autolla

Pariisin pohjoispuolelta matka jatkuu kevyesti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Gare du Nord rautatieaseman Sixt Autovuokraamossa on helppoa: käy verkkosivuillamme, valitse päivämäärät ja toivomasi ajoneuvokategoria ja tee varaus. Meiltä löydät kattavan valikoiman hyvin tunnettujen automerkkien, kuten muun muassa Mercedes Benzin, BMW:n, Audin, Volkswagenin ja Peugeotin, uusimpia automalleja. Valikoimaamme kuuluvat autot ovat aina siistejä, uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Voit myös lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita. Perheen pienempien kanssa matkustaessa saat kätevästi lisättyä varauksellesi esimerkiksi turvaistuimet eri kokoisille lapsille. Pariisin kokoisessa kaupungissa, saati muualla Ranskassa, on kätevää, jos käytössäsi on navigaattori. Navigaattorin avulla suunnistaminen isoilla ja pienillä vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla käy vaivattomasti. Sekin on helppo lisätä varaukseen, joten saat sen sujuvasti mukaasi Sixt Autovuokraamosta samalla, kun noudat vuokra-autosi. Jos reissussa on mukana useampi ajokortillinen, voitte jakaa ajamista lisäämällä varauksellenne lisäkuljettaja-lisäpalvelun, tällöin kaikki ajaminen ei välttämättä jää yhden kuljettajan vastuulle. Turvallisuudestakaan ei tarvitse tinkiä, sillä meille se on ensiarvoisen tärkeää. Voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäturvia, kuten turvan kolareiden tai rengasrikkojen varalle, jotta oikeusturvasi säilyy ikävissäkin tilanteissa. Sinä voit keskittyä matkustamiseen ja me pidämme huolen sinusta ja vuokra-autotarpeistasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 10 Gare du Nord?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1844 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW M440i
BMW M440i
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Porsche Panamera
Porsche Panamera

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 10 Gare du Nord

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 10 Gare du Nord?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 10 Gare du Nord?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?