Auton vuokraus toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation

 

Suosituin kohteessa Paris 11 Voltaire Nation

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 11 Voltaire Nation

Osoite

195 Boulevard Voltaire, 75011 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 18:00
Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 17:00
Su
09:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 11 Voltaire Nation

Anna Pariisin valloittaa sydämesi Sixtin vuokra-autolla

Anna Pariisin valloittaa sydämesi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Pariisi 11/Voltaire Nationin toimipisteestä Sixtiltä tuo eteesi erilaisen tavan kohdata Ranskan pääkaupunki ja sen eloisat kadut. Sixt Autovuokraamo Pariisi 11/Voltaire Nationin valikoimasta löydät kattavan valikoiman vuokra-ajoneuvoja taloudellisista henkilöautoista tilaviin farmareihin, nopeista urheiluautoista luksusluokan avoautoihin ja luotettaviin maastureihin. Varaa vuokra-auto Pariisi 11/Voltaire Nationin toimipisteestä ennakkoon verkkosivuillamme tai puhelimitse ja valitse sinulle sopivin ajoneuvokategoria. Emme valitettavasti ota vastaan varauksia yksittäisistä automalleista tai -merkeistä. Toimipisteemme sijaitsee Pariisin 11. arrondissementissä eli hallinnollisessa yksikössä, ja paikalle löydät kätevimmin metrolinjalla 9 nousten Rue de Bouletsin asemalla pois. Autonvuokraus Pariisi 11/Voltaire Nationista onkin yksi monipuolisimmista tavoista liikkua Ranskan pääkaupungissa ja kokea kaupunki ja sen lähialueet pariisilaisen silmin. Tee siis varauksesi jo tänään, niin pääset pian nauttimaan sujuvasta ajokokemuksesta!
Palveluista parhaat saat Sixt Autovuokraamosta

Palveluista parhaat saat Sixt Autovuokraamosta

Yli sadan vuoden kokemus on tuonut Sixt Autovuokraamoille sekä vahvan maineen luotettavana ja osaavana palveluntarjoajana että laajan kansainvälisen toimintakentän. Yli 2 000 toimipistettämme sijaitsevat yli 105 maassa, joten löydät palvelumme minne menetkin. Varaaminen tapahtuu kätevimmin verkossa, jossa palvelemme ympäri vuorokauden ja pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian vuokra-autollesi. Ajoneuvokalustomme kuuluukin Euroopan kärkiluokkaan, ja uusimmat ajoneuvomme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Vuokrapakettiin on mahdollista sisällyttää myös erilaisia lisäpalveluja, joihin kuuluvat muun muassa turvaa tuovat vakuutukset. Lastenistuimilla tuot mukavuutta koko perheen matkalle, ja aikaa ja vaivaa oikean osoitteen saavuttamisessa säästyy, kun valitset matkallesi myös GPS-navigaattorin. Mikäli seurueessa on useita ajotaitoisia kuljettajia, voit lisätä vuokrapakettiisi myös lisäkuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuskit. Talvikeleillä lumiketjut voivat olla hyödyllinen lisä, etenkin Pariisin ulkopuolelle suunnatessa. Paras etu pitkillä matkoilla on rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme, jolla säästät helposti pitkän pennin matkakustannuksissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 11 Voltaire Nation?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 658 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M440i
BMW M440i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 11 Voltaire Nation

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 11 Voltaire Nation?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 11 Voltaire Nation?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?