Auton vuokraus toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta

 

Suosituin kohteessa Pariisi 20 Gambetta

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pariisi 20 Gambetta

Osoite

229 Avenue Gambetta, 75020 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 18:00
Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 18:00
Su
09:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Pariisi 20 Gambetta

Valloita Pariisi Sixtin vuokra-autolla

Valloita Pariisi Sixtin vuokra-autolla

Anna romanttisen Ranskan pääkaupungin valloittaa sydämesi hyödyntämällä Sixt Autovuokraamo Pariisi 20/Gambettan palveluja. Toimipisteemme Pariisin 20. arrondissementissä eli hallintoyksikössä löytyy helpoiten metrolla, sillä toimipisteen läheltä kulkevat linjat 11 tai 3bis pysähtyvät Porte des Lilasin asemalla. Noustessasi asemalta katutasoon jatka matkaa vasemmalle Avenue Gambettaa kohti, jolloin oletkin jo lähellä. Varaus on hyvä tehdä ennakkoon, se tapahtuu kätevästi verkkosivuillamme tai puhelimitse. Valittavanasi on valikoima vuokra-autoja Pariisi 20/Gambettan toimipisteestämme eri kategorioissa, joita ovat henkilöautot ja farmarit sekä pakettiautot. Varatessasi voit valita haluamasi ajoneuvokategorian, mutta emme valitettavasti pysty vaikuttamaan toiveisiin yksittäisistä automerkeistä. Autonvuokraus Pariisi 20/Gambettasta on hyvä valinta, kun haluat matkallesi joustavan tavan liikkua Pariisissa ja sen ympäristössä.
Laatua ja monipuolisia palveluita Sixtiltä

Laatua ja monipuolisia palveluita Sixtiltä

Kurvaa elämäsi matkalle valitsemalla vuokra-auto Euroopan top kolmen kärkeen sijoittuvasta vuokra-ajoneuvokalustosta! Sixtin laadukkaan ajoneuvovalikoiman uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on yli sadan vuoden kokemuksella onnistunut luomaan kattavan kansainvälisen verkoston autovuokraamoja, joiden palvelutarjonta käsittää autonvuokrauksen lisäksi myös monipuoliset lisäpalvelut. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa aina varaukseen liittyvissä kysymyksissä, asioitpa sitten verkkosivuillamme tai puhelimessa. Varausta tehdessäsi voit halutessasi hyödyntää lisäpalvelujen tarjontaa ja lisätä vuokrapakettiisi esimerkiksi turvaa tuovia vakuutuksia. Lasten turvaistuimilla koko perheen matkanteko helpottuu, ja GPS-navigaattori ohjaa perille kaikkiin osoitteisiin. Jos mukana on useampi ajotaitoinen kuski, voi vuokrapakettiin lisätä useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-kuljettajat joille löydät oman tarjouksen ehtoineen verkkosivuiltamme. Pitkillä matkoilla parhaan taloudellisen hyödyn saat valitsemalla rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Oli matkasi syy sitten loma, työasiat, tai mikäli tarvitset vuokra-autoa Pariisissa muuten vain, valitse Sixt ja saat rahojesi vastineeksi laatua ja ensiluokkaista palvelua.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pariisi 20 Gambetta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 613 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M440i
BMW M440i
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pariisi 20 Gambetta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pariisi 20 Gambetta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pariisi 20 Gambetta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?