Auton vuokraus toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Paris 02 Vendome Opera

Osoite

10 rue de la Paix, 75002 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 18:00
Su
10:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 02 Vendome Opera

Sixt Autovuokraamo Pariisi 02/Vendome Opera palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Pariisi 02/Vendome Opera palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Pariisi 02/Vendome Operassa sinua odottaa ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilöstö, joka palvelee sinua autonvuokraukseesi liittyen. Sijaitsemme Pariisissa, Ranskassa, ja tarkemmin Pariisin kahdeksannessa kaupunginosassa hyvin lähellä Westminster- ja Hyatt Park -hotelleja, sekä pienen kävelymatkan päässä pienestä La Pépinière -teatterista ja Palais Garnier -teatterista. Toimistomme on helppo löytää ja pääset paikalle vaivattomasti joko bussilla, paikallisjunalla tai metrolla, joiden pysäkit löytyvät ihan toimistomme välittömästä läheisyydestä. Pariisin ydinkeskustan välitön läheisyys ja suora yhteys Pariisia kiertävälle kehätielle helppottavat kulkemistasi, kun olet saanut varaamasi vuokra-auton Pariisi 02/Vendome Operan toimipisteestämme käyttöösi, joten asiointisi ja sen jälkeiset liikkeesi ovat yksinkertaisia ja vaivattomia. Vuokra-autoja on saatavana useissa eri autokategorioissa. Laajasta valikoimasta löytyy erilaisia pieniä ja keskisuuria henkilöautoja, tila-autoja, farmareita, premium-luokan autoja, katumaastureita ja jopa avoautoja.
Pariisi ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Pariisi ja lähialueet tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Pariisi 02/Vendome Operassa on todella vaivatonta ja helpoiten teet vuokra-autovarauksesi suoraan verkkosivuiltamme. Sieltä löydät ajantasaisimman tiedon autokalustomme saatavuudesta ja saatavilla olevista lisäpalveluista. Kattava autovalikoimamme sisältää varmasti jotain sellaista, että löydät sinua miellyttävän ja palvelevan vuokra-auton. Valikoimamme sisältää useimpien tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja. Muistathan, että Sixt voi luvata ainoastaan tietyn autokategorian, ei mitään tiettyä automerkkiä ja -mallia. Kun onnistut löytämään ajankohtaasi sopivan vuokra-auton, voit noutaa sen Pariisi 02/Vendome Operan Sixt Autovuokraamosta. Olithan tietoinen, että voit myös lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita? Navigaattori on yksi asia, jonka voit lisätä varaukseesi, jolloin voit keskittyä ajamiseen. Jos tutkit Pariisia perheesi tai muun lapsia sisältävän ryhmän kanssa, perheen pienimmille olisi hyvä lisätä turvaistuimet, jotta matkaamisenne on riittävän turvallista. Sixt Autovuokraamo Pariisi 02/Vendome Operasta saat kattavasti kaikki vuokra-autoiluun liittyvät palvelut, joten sinä voit keskittyä Pariisiin ja tutkia sen lukemattomia nähtävyyksiä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 02 Vendome Opera?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 903 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 02 Vendome Opera

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 02 Vendome Opera?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 02 Vendome Opera?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?