Auton vuokraus toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees

 

Suosituin kohteessa Paris 08 Wagram Champs-Elysees

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 08 Wagram Champs-Elysees

Osoite

20 Avenue de Wagram, 75008 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 18:00
Su
09:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 08 Wagram Champs-Elysees

Pariisi haltuun Sixtin vuokra-autolla

Pariisi haltuun Sixtin vuokra-autolla

Löydä Ranskan sykkivä sydän ja sen parhaat puolet valitsemalla autonvuokraus Sixtin Pariisi 08/Wagram Champs-Elysees -toimipisteestä. Pariisin 8. arrondissementissä sijaitseva Sixt Autovuokraamo Wagram Champs-Elysees löytyy kätevimmin, kun saavut paikalle metrolla. Linjat 1, 2, 6 ja RER A pysähtyvät Charles de Gaulle Etoilen asemalla, josta noustessasi katutasoon saavut Avenue de Wagramille, josta on vain kivenheiton pituinen matka toimipisteellemme. Autonvuokraus Sixt Pariisi 08/Wagram Champs-Elyseestä käsittää useita eri ajoneuvokategorioita, joista voit valita mieleisesi varausta tehdessäsi. Käytössäsi on joukko taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita, luksusluokan urheilu- ja henkilöautoja sekä luotettavia farmareita. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja, mutta voit valita haluamasi ajoneuvokategorian vuokra-autollesi Wagramn Champs-Elyseestä. Noudettuasi avaimet on aika hypätä vuokra-autoon ja suunnata kohti seikkailua Pariisin kaduilla!
Kattavat palvelut ovat Sixtin kulmakivi

Kattavat palvelut ovat Sixtin kulmakivi

Sixt Autovuokraamoilla on pitkä historia ja perinteet, sillä tämä saksalainen perheyritys on perustettu jo vuonna 1912. Yli sadan vuoden kokemus on tuonut Sixtille vankan ammattitaidon ja osaamisen alalla. Laadukas ajoneuvokalustomme on nimetty Euroopan top kolmen kärkeen eikä suotta, sillä uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Lisäksi asiakaspalvelijamme ovat koulutettu opastamaan kaikissa autuonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä varausta tehdessäsi tai ongelmia kohdatessasi. Vuokrapakettiin on myös mahdollista sisällyttää monia eri lisäpalveluita, joihin kuuluvat esimerkiksi lisäturvaa tuovat vakuutukset. Katat vuokra-auton ja seurueesi kätevästi vahingon, varkauden tai kolarin varalle valitsemalla lisävakutuuksia palvelutarjonnastamme. Kätevällä GPS-navigaattorilla suunnistat Pariisin kaduilla kuin olisit kotonasi. Lasten turvaistuimet ovat hyvä lisä tuomaan mukavuutta matkustettaessa koko perheen kanssa. Lisäkuljettajat ovat oivallinen valinta, kun mukana matkalla on useita ajotaitoisia ja ajokortillisia aikuisia. Muistathan, että meiltä löydät tarjoukset ehtoineen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 08 Wagram Champs-Elysees?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1105 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440i
BMW M440i
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 08 Wagram Champs-Elysees

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 08 Wagram Champs-Elysees?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 08 Wagram Champs-Elysees?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?