Auton vuokraus toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Paris 16 Neuilly Porte Maillot

Osoite

28 avenue Charles de Gaulle, 92200 Neuilly Sur Seine, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La - Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 16 Neuilly Porte Maillot

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti Pariisin kaduista

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti Pariisin kaduista

Matkatessasi Ranskan sydämessä, on autonvuokraus Sixtin Pariisi 16/Neuilly Porte Maillot -toimipisteestä hyvä vaihtoehto, kun haluat tutustua maan pääkaupunkiseutuun. Sixt Autovuokraamo Pariisi 16/Neuilly Porte Maillot löytyy näppärästi saavuttaessa kaupunkiin metrolla. Metrolinja numero 1 pysähtyy Porte Maillotin asemalla, josta uloskäynti 7 Rue de Chartrelle vie sinut vain 100 metrin päähän toimipisteestämme. Autonvuokraus Pariisi 16 Neuilly Port Maillotista tarjoaa useita eri vaihtoehtoja ajoneuvokategorioihin, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, jolloin saat valita haluamasi kategorian, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä. Vuokra-auto Pariisi 16/Neuilly Porte Maillotissa on yksi parhaista tavoista matkustaa Neuilly Sur Seinessä ja muualla Pariisin ympäristössä ja nauttia lomasta oman aikataulusi tuomalla vapaudella. Olipa matkasi tarkoitus sitten työasiat, lomailu, tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuhun tarpeeseen, autonvuokraus toimipisteestämme Pariisi 16/Neuilly Porte Maillotista tarjoaa käyttöösi mainion valikoiman laadukkaita vuokra-autoja ja ensiluokkaista palvelua.
Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut

Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut

Saksalainen Sixt perustettiin perheyrityksenä jo vuonna 1912. Ei siis mikään ihme, että yli sadan vuoden kokemus on luonut brändille vahvan imagon korkealaatuisen asiakaspalvelun tarjoajana. Vuokra-automme Pariisi 16/Neuilly Porte Maillotin toimipisteessä ovat Euroopan kärkikastia, ja uusimmat ajoneuvomme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Tämän lisäksi Sixt tarjoaa monipuolisen valikoiman lisäpalveluja, jotka tuovat matkallesi sekä turvaa että mukavuutta. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi erilaisia vakuutuksia, joilla katat vahingot ja vauriot kolarin sattuessa. Lasten turvaistuimet ovat hyvä lisä perheen pienimpien kanssa matkustaessa. GPS-navigaattori ohjaa perille sinne minne matkasi viekään. Kaivatessasi taukoa ratissa istumisesta pääset helpommalla, kun pakettin on lisätty useampi kuljettaja. Meillä on huomioitu myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Pidemmillä matkoilla rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme on hyvä säästövinkki!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 16 Neuilly Porte Maillot?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1059 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 16 Neuilly Porte Maillot

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 16 Neuilly Porte Maillot?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 16 Neuilly Porte Maillot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?