Auton vuokraus toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles

 

Suosituin kohteessa Pariisi 17 Clichy Batignolles

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pariisi 17 Clichy Batignolles

Osoite

162 Avenue de Clichy, 75017 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Pariisi 17 Clichy Batignolles

Pariisin kaduilla Sixtin vuokra-autolla

Pariisin kaduilla Sixtin vuokra-autolla

Koe ranskalainen kulttuuri myös ratin takaa ja käytä hyväksesi autonvuokrausta Sixtin Pariisi 17/Clichy Batignollesin toimipisteestä. Ranskan pääkaupungin 16. arrondissementti eli hallintoyksikkö kätkee sisälleen Sixt Autovuokraamo Pariisi 17/Clichy Batignollesin, jonka tavoitat helpoiten metrolla. Hyppää vaunuun linjalla 13 ja jää pois Brochantin asemalla nousten kadulle Avenue de Clichyn uloskäynnillä. Toimipisteemme sijaitsee tästä lyhyen kävelymatkan päässä. Ennen matkaan lähtöä varaus on hyvä olla tehtynä, jotta asiointi Sixt Autovuokraamo Pariisi 17/Clichy Batignollesissa sujuu odotetusti. Vuokra-autoa Pariisi 17/Clichy Batignollessissa varatessasi voit valita haluamasi ajoneuvokategorian, joita ovat henkilöautot ja maasturit, urheilu- ja avoautot sekä farmarit, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä. Noudettuasi avaimet toimipisteestämme pääset nauttimaan siitä, mistä autonvuokrauksessa Pariisi 17/Clichy Batignollesissa on kyse, eli vapaudesta liikkua Pariisin ja lähialueen kaduilla oman aikataulusi määrittelemässä rytmissä. Voit hyödyntää autonvuokrausta Pariisi 17/Clichy Batignollesissa, olipa matkasi syy sitten loma, työasiat, tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuhun tarkoitukseen.
Monipuoliset palvelut ovat Sixtin vankka perusta

Monipuoliset palvelut ovat Sixtin vankka perusta

Kansainvälinen autovuokraamojen ketju Sixt on palvellut asiakkaitaan jo yli sadan vuoden ajan. Pitkä historia on luonut Sixtille perinteet ja vahvan kulttuurin, jossa yhdistyvät osaava asiakaspalvelu, monipuolinen palvelutarjonta, kilpailukykyiset hinnat sekä ensiluokkainen vuokra-autokalusto. Euroopan kärkeen sijoittuvan ajoneuvokalustomme uusimmat vuokra-autot ovatkin keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Vuokrapakettiin voi lisäksi valita muun muassa turvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat esimerkiksi vahingot ja varkaudet. Useampien ajotaitoisten ollessa matkalla, voi vuokrapakettiin sisällyttää myös useita kuljettajia. Koko perheen matka käy mukavammin, kun valitse lisäpalveluista lasten turvaistuimen tai turvakaukalon. Pariisin kaduilla on helpompaa suunnistaa GPS-navigaattorin avulla. Meillä on lisäksi olemassa myös tarjous alle 25-vuotiaille kuljettajille, katso tarkemmat ehdot verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pariisi 17 Clichy Batignolles?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 899 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW M5
BMW M5
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M440i
BMW M440i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pariisi 17 Clichy Batignolles

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pariisi 17 Clichy Batignolles?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pariisi 17 Clichy Batignolles?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?