Auton vuokraus toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est

 

Suosituin kohteessa Paris 10 Gare de l Est

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 10 Gare de l Est

Osoite

127 Rue du Faubourg St-Martin, 75010 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
07:30 - 20:00
Pe
07:30 - 21:00
La
07:00 - 18:00
Su
08:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 10 Gare de l Est

Pariisin parhaat puolet koet Sixtin vuokra-autolla

Pariisin parhaat puolet koet Sixtin vuokra-autolla

Kun kohteena on Ranskan romanttinen pääkaupunki, hyvä vaihtoehto liikkumiseen on autonvuokraus Sixt Pariisi/Gare de l'Est Rautatieasemalta. Löydät toimipisteemme Pariisin 10. arrodissementistä eli hallinnolliselta alueelta aivan Gare de L'estin aseman läheisyydestä. Nouse asemalta katutasolle yhdestä sen kolmesta pääsisäänkäynneistä Fauburg Saint Martinin suuntaan ja oletkin jo aivan toimipisteemme kulmilla. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme varmistaa haluamasi autokategorian toteutumisen. Autonvuokraus Pariisi/Gare de L'Est Rautatieaseman toimipisteessämme tarjoaa valittavaksesi useita ajoneuvokategorioita, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Voit valita haluamasi kategorian vuokra-autollesi Pariisi/Gare de L'Est Rautatieasemalta, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Nouda avaimet toimipisteestämme ja pääset nauttimaan autonvuokrauksen tuomista eduista matkallasi Ranskan sydämessä!
Monipuolinen Sixt Autovuokraamo

Monipuolinen Sixt Autovuokraamo

Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt tarjoaa peruspalvelujensa lisäksi myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, ja verkkosivuillamme pääset varaamaan haluamasi vuokra-auton milloin vain. Laadukas vuokrakalustomme kuuluu eurooppalaiseen huippuun, ja uusimmat vuokra-automme ovatkin keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Monipuoliseen lisäpalveluiden kattaukseemme kuuluvat esimerkiksi lisäturvaa tuovat vakuutukset, joilla katat mahdolliset vahingot ja vauriot matkallasi. Lasten turvaistuimilla tuot mukavuutta koko perheen matkalle, ja kätevä GPS-navigaattori on hyvä lisä tuomaan selkeyttä Pariisin katujen labyrintissä suunnistettaessa. Usea kuljettaja vuokrapaketissa on hyvä valinta, jolla säästät sekä aikaa että hermoja, ja Sixt Autovuokraamoista löydät tarjoukset myös alle 25-vuotiaille kuljettajille ehtoineen. Paras etu pitkillä automatkoilla on rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Talvisilla keleillä etenkin Pariisin ulkopuolella ajettaessa on hyvä olla lumiketjut renkaissa, ja kätevät kattotelineet kantavat isommatkin urheiluvälineet sinne, minne menetkin. Tervetuloa tutustumaan koko palvelutarjontaamme verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 10 Gare de l Est?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1347 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW M440i
BMW M440i
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M5
BMW M5
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 10 Gare de l Est

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 10 Gare de l Est?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 10 Gare de l Est?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?