Auton vuokraus toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon

 

Suosituin kohteessa Paris 12 Gare de Lyon

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 12 Gare de Lyon

Osoite

Place Henri Frenay -6Parking Saemes Méditerranée, 75012 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La
07:00 - 21:00
Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 12 Gare de Lyon

Tervetuloa Sixt Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieasemalle

Tervetuloa Sixt Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieasemalle

Sixt Autovuokraamo Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieasema sijaitsee Ranskassa, Gare De Lyon Bercyn rautatieasemalla ja palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Rautatieasema sijaitsee Pariisin ydinkeskustasta hieman itään, Seine-joen läheisyydessä, ja sinne on todella hyvät julkiset yhteydet. Voit matkustaa noutamaan autoasi paikallisjunalla, junalla ja metrolla. Kun olet vastaanottanut vuokra-autosi Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieaseman toimipisteestämme, pääset kätevästi jatkamaan matkaa joko lähemmäs Pariisin keskustaa tai kaupungista poispäin. Seinen rantaa pitkin pääset ketterästi Pariisia kiertävälle kehätielle, josta on taas loistavat yhteydet joka puolelle Pariisia, tai tarvittaessa myös muualle Ranskaan. Lähelläkin riittää nähtävää, joten vuokra-auto on kätevä tapa liikkua, vaikka tarkoitus ei olisikaan poistua Pariisista.
Tutustu Pariisiin Sixt Autovuokraamon avustuksella

Tutustu Pariisiin Sixt Autovuokraamon avustuksella

Sixt Autovuokraamo Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieasemalta vuokraamasi auto on ketterä tapa tutustua Pariisiin tai lähialueen muihin kaupunkeihin. Autonvuokraus Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieaseman toimipisteestämme käy vaivattomasti suoraan verkosta. Voit tutustua saatavilla olevaan valikoimaan ja varusteisiin suoraan verkkosivuillamme, josta varaat valitsemasi vuokra-autokategorian varusteineen haluamallesi ajankohdalle. Varauksen vahvistettuasi vuokra-autosi odottaa sinua Gare de Lyon Bercyn Rautatieaseman toimipisteessämme ja saat noudettua sen toimistomme asiantuntevan henkilökunnan avulla. Kattava vuokra-autovalikoimamme sisältää tunnettujen automerkkien uusimpia malleja eri autokategorioissa, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan ajoneuvon sopivilla varusteilla. Kaikki Sixt Autovuokraamo Pariisi 12/Gare De Lyon Bercy rautatieaseman vuokra-autot ovat kattavasti varusteltuja. Vuokra-autoja on saatavana eri kokoisia, pienistä henkilöautoista, aina tila-autojen ja premium-luokan autojen kautta avoautoihin.Ajantasaisimman saatavuustilanteen selvität aina verkkosivuiltamme. Saat myös kätevästi lisättyä varaukseesi lisäpalveluita, joiden avulla matkustat vaivattomammin. Isommassa ryhmässä matkustaessa lisäkuljettaja-lisäpalvelun lisääminen varaukseen helpottaa yhden kuljettajan ajotaakkaa ja navigaattori takaa, että löydätte perille. Olitpa Ranskassa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, niin Sixt Pariisi 12/Gare de Lyon Bercy Rautatieasema helpottaa matkantekoasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 12 Gare de Lyon?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 2299 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW M5
BMW M5
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M440i
BMW M440i
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 12 Gare de Lyon

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 12 Gare de Lyon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 12 Gare de Lyon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?