Auton vuokraus toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides

 

Suosituin kohteessa Paris 07 Saxe Invalides

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris 07 Saxe Invalides

Osoite

42 Avenue de Saxe, 75007 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 20:00
La
07:00 - 18:00
Su
09:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 07 Saxe Invalides

Tervetuloa Sixt Pariisi 07/Saxe Invalidesiin

Tervetuloa Sixt Pariisi 07/Saxe Invalidesiin

Sixt Autovuokraamo Pariisi 07/Saxe Invalidesin löydät palvelevan ja ammattitaitoisen henkilökunnan ja saat taatusti palvelua autonvuokraukseen liittyen. Sixt Saxe Invalides sijaitsee Ranskassa, Pariisin seitsemännessä kaupunginosassa ja se on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähistöltä löytyy useampi metroasema, joilta kaikilta on kävelymatka autovuokraamoomme. Hyvänä maamerkkinä saapujalle toimii UNESCOn päämaja, johon on vuokraamostamme vain kivenheitto. Sijaintimme Pariisin ydinkeskustan länsipuolella mahdollistaa kätevän liikkumisen sekä kaupunkiin päin että poispäin kaupungista. Vuokra-auton Saxe Invalidesin toimipisteestämme noudettuasi voit siirtyä muutaman korttelin päässä olevalle kehätielle, jota pitkin siirryt vaivattomasti eri puolille kaupunkia. Keskustaan on myös vaivaton siirtyä, sillä sinne on lähes suora tieyhteys autovuokraamostamme.Vuokra-auto Sixt Pariisi 07/Saxe Invalidesistä on helppo varata suoraan verkkosivuillamme ja saat myös helposti tutkittua eri ajoneuvokategoriat, joita on saatavilla valitsemassasi ajankohdassa. Sixt Autovuokraamo Saxe Invalides tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja, joista löydät itsellesi varmasti mieleisen ja tarpeisiin soveltuvan vuokra-auton. Valikoimassamme on esimerkiksi katumaastureita, isoja ja pienempiä henkilöautoja monenlaiseen tarpeeseen, premium-luokan autoja ajonautintoon sekä tila-autoja isommalle ryhmälle.
Tutustu Pariisin 7. kaupunginosaan vaivattomasti Sixtin avulla

Tutustu Pariisin 7. kaupunginosaan vaivattomasti Sixtin avulla

Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt pystyy varaamaan vain tietyn ajoneuvokategorian auton, ei suoranaisesti mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia. Ajonautintosi ja matkasi helpottamiseksi valikoimastamme löytyy myös kattaus erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla teet matkanteostasi miellyttävämpää. Turvallisuuttasi voit lisätä valitsemalla varauksellesi esimerkiksi kolariturvan tai lasi- ja rengasturvan, jotka lisäävät oikeusturvaasi vahingon sattuessa. Navigaattori on loistava lisä varaukselle, koska jos et tunne Pariisia tai sen eri kaupunginosia, sen avulla on vaivatonta navigoida kaupungin sisällä tai miksei ulkopuolellakin. Lasten kanssa matkustaessa turvaistuimet voit huoletta jättää kotiin ja lisätä ne vuokra-autovaraukseesi Sixt Autovuokraamo Pariisi 07/Saxe Invalidesissa, jolloin lapsetkin matkustavat turvallisesti vuokra-auton kyydissä. Teemme Sixtillä kaikkemme, jotta autonvuokrauksenne Pariisissa olisi sujuva kokemus.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 07 Saxe Invalides?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1925 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M5
BMW M5
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 07 Saxe Invalides

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 07 Saxe Invalides?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 07 Saxe Invalides?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?