Auton vuokraus toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Paris 14 Gare Montparnasse

Osoite

Hall 2 Pasteur Gare, 75015 Paris, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 21:30
La
08:00 - 18:00
Su
09:00 - 13:00 14:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris 14 Gare Montparnasse

Sixt Pariisi 14/Gare Montparnasse Rautatieasema palvelee sinua

Sixt Pariisi 14/Gare Montparnasse Rautatieasema palvelee sinua

Sixt Autovuokraamo Pariisi 14/Gare Montparnasse Rautatieasema sijaitsee Pariisissa, Ranskassa, ja tarkemmin Pariisin 14.:ssa kaupunginosassa ja sen isolla rautatieasemalla. Voit saapua paikalle junalla tai valita jonkun alueen useammasta metroasemasta. Kävelyetäisyyden päässä on 5-6 eri metroasemaa, joten linjasta riippuen voit tulla esimerkiksi Pernetyn, Volontairesin tai Gare Montparnassen pysäkille. Kun olet noutanut vuokra-autosi Pariisi 14/Gare Montparnasse Rautatieaseman toimipisteestämme, voit jatkaa matkaasi kätevästi useampaan eri suuntaan. Pariisin keskusta on ihan kivenheiton päässä ja kaupunkia reunustavat valtatiet helposti saavutettavissa. Valtateiltä pääset helposti kaupungista poispäin johtaville moottoriteille, joten voit jatkaa matkaasi esimerkiksi Le Mansiin tai Reimsiin.
Montparnassen taitelijakorttelit koet helpoiten Sixtin vuokra-autolla

Montparnassen taitelijakorttelit koet helpoiten Sixtin vuokra-autolla

Montparnassen historia on kirjaimellisesti värikäs, sillä se on yksi Pariisin ellei koko Euroopan suurimmista taiteen keskittymistä. Voit helposti tutkia Montparnassea ja sen lähialueita Sixt Autovuokraamo Pariisi 14/Gare Montparnasse Rautatieasemalta vuokraamallasi autolla. Auton vuokraat helpoiten suoraan verkkosivuiltamme, josta saat samalla ajantasaisen tiedon eri ajoneuvokategorioista ja niiden saatavuudesta. Toivottavasti muistat, että Sixtin on mahdollista vahvistaa sinulle vain ajoneuvon kategoria, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Valikoimamme on kattava ja saat vaivattomasti tarpeeseesi sopivan vuokra-auton, sillä meiltä löydät pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, tila-autoja, katumaastureita ja premium-luokan autoja tunnetuilta automerkeiltä, kuten Mercedes Benziltä, BMW:ltä, Volkswagenilta ja Peugeotilta. Jos et löydä saatavilla olevista kategorioista itsellesi mieleistä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.Kun etenet varauksessasi, muistathan lisätä varauksellesi myös tarvittavat lisäpalvelut. Perheen kanssa matkustaessa voit helposti jättää turvaistuimet kotiin ja lisätä ne varauksellesi vaivattomasti. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Normaalien vakuutusten lisäksi sinun onkin mahdollisuus ottaa lisävakuutuksia, joilla lisäät turvaasi esimerkiksi rengasrikon sattuessa. Sixt Autovuokraamo Pariisi 14/Gare Montparnasse rautatieaseman henkilökunta haluaakin, että reissusi Ranskaan ja Pariisiin sujuu mahdollisimman mukavasti, ainakin vuokra-autoilun osalta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris 14 Gare Montparnasse?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 940 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris 14 Gare Montparnasse

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris 14 Gare Montparnasse?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris 14 Gare Montparnasse?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?