Auton vuokraus toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis

 

Suosituin kohteessa Paris Saint Ouen/Saint Denis

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis alkaen 13.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris Saint Ouen/Saint Denis

Osoite

126, Rue du Landy, 93400 Saint Ouen, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:00 - 19:00
Ti - Pe
08:00 - 19:00
La
07:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris Saint Ouen/Saint Denis

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisiin

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisiin

Sixt Autovuokraamo Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denis sijaitsee Pariisissa, Ranskassa, lähellä Stade de France -Saint-Denisin juna-asemaa. Paikalle pääset kätevästi myös linja-autolla tai metrolla. Lähin metroasema Carrefour Pleyel löytyy muutaman sadan metrin päästä ja tiettyjen linja-autojen linjat kulkevat suoraan toimistomme edestä. Hyvänä maamerkkinä toimii myös Saint-Ouenin hautausmaa tai Stade de France -stadion, jos satut saapumaan taksilla. Autovuokraamomme sijaitsee Pariisin esikaupunkialueella, ydinkeskustan pohjoispuolella ja Pariisia kiertävän kehätien ulkopuolella. Meiltä on siis helppo lähteä jatkamaan matkaa kohti Pariisin keskustaa tai suoraan Pariisia kiertävälle kehätielle, jolta pääset myös lähialueille todella kätevästi, sillä kehätieltä on pääsy kaikille isoille Pariisista poispäin johtaville valtateille. Kattava autovalikoimamme takaa, että löydät juuri sinun tarkoitukseesi parhaiten sopivan vuokra-auton Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisin toimipisteestämme, sillä valikoimaamme kuuluvat niin sedan-henkilöautoista aina premium-luokan vaihtoehtoihin asti.
Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisin Sixt palveluksessasi

Pariisi Saint-Ouen/Saint-Denisin Sixt palveluksessasi

Jos matkasi vie Pariisin keskustaan tai vaikkapa kauemmaksikin Ranskaan, voit noutaa varaamasi vuokra-auton meiltä ja keskittyä nauttimaan matkanteosta. Kätevin tapa tehdä varaus vuokra-autosta löytyy verkkosivujemme kautta. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt voi sitoutua ainoastaan tietyn autokategorian autoon, eikä takaa tiettyä merkkiä tai mallia. Sinulle soveltuvan ja kattavasti vakiovarustellun vuokra-auton lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin lisäpalveluihin, kuten navigaattoriin, jonka avulla löydät esimerkiksi nähtävyydet ongelmitta.Jos et matkusta yksin ja matkaseurueesta löytyy toinenkin ajokortillinen kuljettaja, voitte jakaa ajovastuuta lisäämällä varauksellenne lisäkuljettajan. Näin molemmat voivat vuorollaan nauttia maisemista ja levätä. Ajankohtaiset hinta- ja saatavuustiedot löydät vaivattomimmin suoraan verkkosivuiltamme, jossa voit määritellä ajankohdan, johon vuokra-autoa tarvitset ja valita mieleisesi kategorian. Valikoimamme pitää sisällään useiden tunnettujen automerkkien, kuten Mercedes Benzin, Audin, BMW:n ja Peugeotin uusimpia malleja, joista löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Toivotamme turvallista matkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris Saint Ouen/Saint Denis?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 665 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW X3M40
BMW X3M40
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M440i
BMW M440i
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris Saint Ouen/Saint Denis

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris Saint Ouen/Saint Denis?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris Saint Ouen/Saint Denis?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?