Auton vuokraus toimipisteestä Massy/Antony

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Massy/Antony

Osoite

Avenue de la Division Leclerc face au 203, 92160 Antony, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La - Su
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Massy/Antony

Luota autonvuokrauksessa Massy/Antonyn Sixtiin

Luota autonvuokrauksessa Massy/Antonyn Sixtiin

Sixt Autovuokraamo Massy/Antony tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Pariisin esikaupunkialueella, Massyssa. Toimipiste sijaitsee noin 20 kilometriä Pariisin ydinkeskustasta, ja vuokra-autolla Massy/Antonyn toimipisteestämme matka Pariisiin taittuu kätevästi. Vuokra-auto on muutenkin kätevä valinta Pariisin metropolialueella liikkumiseen, sillä sen valitsemalla et ole sidottu julkiseen liikenteeseen, vaan voit suunnitella omat reittisi ja aikataulusi mielesi mukaan. Vuokra-auto Massy/Antonysta on loistava valinta myös matkasi suuntautuessa Pariisin ulkopuolelle, sillä laadukkaissa ja ilmastoiduissa vuokra-autoissamme nautit erinomaisesta matkustusmukavuudesta pidemmilläkin matkoilla. Voit varata vuokra-auton Massy/Antonyn Sixtiltä noudettavaksi kätevästi netissä tai puhelimellasi Sixtin mobiilisovelluksessa. Valitse mieleisesi autokategoria ja lisäpalvelut muutamalla klikkauksella ja vahvista varaus, minkä jälkeen sinun ei tarvitse kuin saapua Massy/Antonyn toimipisteelle noutamaan vuokra-autoa varauksen yhteydessä ilmoittamanasi ajankohtana. Jos saavut hakemaan vuokra-autoasi Massy/Antonyn toimipisteeltä julkisilla liikennevälineillä, toimipisteen ohi kulkee useampi bussilinja. Lisäksi Fontaine-Michalonin RER- eli kaupunkiraideasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Muokkaa vuokra-autosta mieleisesi Sixtin lisäpalveluilla

Muokkaa vuokra-autosta mieleisesi Sixtin lisäpalveluilla

Kun valitset autonvuokraukseen Massy/Antonyn Sixtin, sinua odottaa valikoima laadukkaita vuokra-autoja Audilta, Peugeotilta, Mercedes Benziltä sekä monelta muulta huippuvalmistajalta. Vuokra-ajoneuvoja löytyy myös useista eri kategorioista, ja voit tarpeidesi mukaan valita näppärän henkilöauton, tilavan farmarin tai suuremmalle seurueelle sopivan minibussin. Lisäksi löydät meiltä tavarankuljetukseen soveltuvat pakettiautot. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varaus koskee aina autoluokkaa, ei yksittäistä ajoneuvoa, eli auton merkissä ja mallissa saattaa olla eroavaisuuksia esimerkkikuvaukseen nähden. Vuokra-autokategorian valinnan lisäksi pyydämme sinua valitsemaan sinulle sopivat lisäpalvelut varausvaiheessa. Lisäpalveluilla voit tehdä matkanteosta entistäkin helpompaa. Voit esimerkiksi jättää navigoinnin teknologian huoleksi ja keskittyä itse nauttimaan matkasta valitsemalla vuokra-autoosi GPS-navigaattorin. Jos taas lisäät vuokra-autoosi lisäkuljettajan, yhden ihmisen ei tarvitse kantaa ajovastuuta yksin. Kattavan listan lisäpalveluistamme löydät varauksen teon yhteydessä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Massy/Antony
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Massy/Antony?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Massy/Antony sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Massy/Antony.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Massy/Antony?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 884 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Massy/Antony

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Massy/Antony?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Massy/Antony?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?