Auton vuokraus toimipisteestä Athis-Mons

 

Suosituin kohteessa Athis-Mons

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Athis-Mons alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Athis-Mons

Osoite

35 rue Henri Pinson, 91200 Athis-Mons, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
07:00 - 18:00
Su
08:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Athis-Mons

Nauti Pariisin metropolialueesta Sixtin vuokra-autolla

Nauti Pariisin metropolialueesta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Athis-Mons palvelee sinua ammattitaitoisella otteella ja iloisella asenteella Athis-Monsissa, Pariisin eteläpuolella. Etsitkö kätevää matkustustapaa Pariisin metropolialueeseen tutustumiseen? Vai oletko suuntaamassa Athis-Monsia ja Pariisia pidemmälle ja etsit mahdollisimman mukavaa matkustusmuotoa? Tai ehkä tarvitset helpon tavan liikkua työmatkallasi Pariisin alueella? Meiltä löydät ensiluokkaiset vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin ja kaiken kokoisille seurueille. Kun luotat autonvuokrauksessa Sixtiin, nautit hyvin varustellun vuokra-autovalikoimamme lisäksi joustavuudesta matkallasi, sillä meillä teet varaukseen muutoksia tai peruutat varauksen maksutta, jos valitset varauksen yhteydessä maksutavaksi maksun noudettaessa. Toimipisteemme palvelee sinua Athis-Monsin keskustan tuntumassa, josta vuokra-autolla on helppo jatkaa sekä Pariisin keskustaan että metropolialueen ulkopuolelle. Jos saavut hakemaan vuokra-autoasi julkisilla liikennevälineillä, läheisellä Avenue François Mitterrandilla sijaitsee useita bussipysäkkejä.
Valitse vuokra-autosi Athis-Monsin Sixtin laajasta valikoimasta

Valitse vuokra-autosi Athis-Monsin Sixtin laajasta valikoimasta

Sixt palvelee sinua autonvuokrauksessa Athis-Monsissa ja tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman vuokra-autoja Renaultin, BMW:n, Mercedes Benzin ja Audin kaltaisilta huippumerkeiltä. Meiltä löydät sekä näppärät ja helppoajoiset henkilöautot, luotettavat farmarit, tasaisen kyydin tarjoavat katumaasturit että suuremmille matkaseurueille sopivat minibussit. Valikoimastamme löytyy paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja myös huippulaatuisessa Premium-luokassamme. Kun teet varausta, otathan huomioon, että varaukseen kuuluu tietyn ajoneuvoluokan vuokra-auto, mutta emme voi luvata tietyn merkin tai mallin saatavuutta. Optimaalisen vuokra-autokokemuksen saamiseksi suosittelemme vuokra-auton varustamista erilaisilla lisäpalveluillamme, joiden avulla muokkaat vuokra-autosta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Jos matkassa on useampi voimassa olevan ajokortin omaava henkilö, voi ajovastuun jakaa useamman henkilön kesken lisäkuljettajan valinnan avulla. Jos taas matkaseurueessa on lapsia, lastenistuimet ja -korokkeet tuovat nuoremmille matkustajille lisäturvaa. Onko sinulle kysymyksiä lisäpalveluistamme? Löydät kattavan listan ja tarkemmat kuvaukset palveluistamme varauksen yhteydestä. Asiakaspalvelumme on myös käytettävissäsi ja antaa mielellään lisätietoja autonvuokrauksesta Athis-Monsissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Athis-Mons

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Athis-Mons?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Athis-Mons sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Athis-Mons.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Athis-Mons?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 467 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M440i
BMW M440i
BMW M5
BMW M5
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Athis-Mons

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Athis-Mons?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Athis-Mons?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?