Auton vuokraus toimipisteestä Strasbourg Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Strasbourg Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Strasbourg Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Strasbourg Lentoasema

Osoite

Aéroport int. de Strasbourg, 67960 Entzheim, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:30 - 22:00
Ti - Pe
09:00 - 22:00
Su
15:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
15:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Strasbourg Lentoasema

Sixt autovuokraamo Strasbourgin Lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Strasbourgin Lentoasemalla

Jos olet suuntaamassa loma- tai työmatkalle Strasbourgiin, voit hankkia vuokra-auton Strasbourgin lentoasemalta käyttöösi matkasi ajaksi, jolloin sinun on helppo kulkea ja lisäksi se on edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi taksilla kulkeminen. Valittavana on henkilöautoja, maastureita sekä farmariautoja. Ja koska me toivomme matkasi sujuvan huolettomasti, tarjoamme lisäturvaa kolarin varalle ja moneen muuhun tilanteeseen. Voit ottaa lisäturvan myös esimerkiksi renkaan rikkoutumisen varalle tai matkanjatkumisturvan, jos vaikkapa kävisi niin että esimerkiksi lukitsisit avaimet vuokra-auton sisään. Lapsille voit hankkia turvakaukalon, korokeistuimen tai lastenistuimen, iästä riippuen, jotta matka sujuu kaikin puolin mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti. Jos et ole aivan varma suunnistustaidoistasi vieraassa paikassa, on sinulla mahdollisuus vuokrata käyttöösi myös GPS- navigaattori. Autonvuokrauksen toimipisteemmme Strasbourgin lentoasema, SXB, sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa. Löydät sinne kun seuraat lentoasemalla olevia kylttejä.
Autonvuokraus Strasbourgin lentokentällä

Autonvuokraus Strasbourgin lentokentällä

Lentokentälle keskustasta on matkaa noin 15 kilometriä. Ajaen matkaan kuluu noin 20 minuuttia. Matka sujuu mukavasti kun varaat vuokra-auton Strasbourgin Lentoasemalta. Autonvuokraus lentokentältä hoituu kätevästi jo etukäteen netissä. Myös puhelimitse vuokra-auton varaaminen käy sujuvasti. Sixtillä on kaupungissa vain yksi toimipiste, josta voi hankkia vuokra-auton käyttöönsä. Kun saavut autonvuokrauspisteelle noutamaan vuokra-autoa, voit valita auton i-Phonella. Tiettyä automallia emme valitettavasti voi sinulle luvata, mutta voit tietenkin valita autoluokan. Toimipiste palvelee sinua vuorokauden jokaisena tuntina. Vuokra-ajan päätyttyä voit palauttaa vuokra-auton paikkaan josta sen noudit.
Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla kierrellen

Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla kierrellen

Kaupungissa on paljon mielenkiintoista ja monenlaista nähtävää sekä koettavaa matkailijalle. Jardin botanique de l'Université de Strasbourg on kaupungissa sijaitseva upea kasvitieteellinen puutarha, joka on yksi kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä. Se on kaupungin yliopiston ylläpitämä, ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Puutarha on osa 1800- luvun lopulla rakennettua puistoa yliopistoalueella, jossa sijaitsee myös kaupungin observatorio. 1800-luvulla kaupungin ympärille rakennettiin myös puolustuslinnoitukset, jotka ovat edelleen matkailijoiden nähtävissä eri puolilla kaupunkia, ja ovat jatkuvasti avoinna turisteille. Kaupungin ihastuttavia nähtävyyksiä kiertelet helpoiten vuokra-autolla omaan tahtiisi. Autonvuokraus-palvelumme Strasbourgin lentoasemalla tekee auton vuokraamisesta helppoa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Strasbourg Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Strasbourg Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Strasbourg Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Strasbourg Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Strasbourg Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 759 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW M5
BMW M5
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW M440i
BMW M440i
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Strasbourg Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Strasbourg Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Strasbourg Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?