Auton vuokraus toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.

Osoite

Halifax Avenue B420 (Terminal), 77836 Baden-Baden/Rheinmünster, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
10:00 - 18:00 20:00 - 23:00
Ti - Pe
10:00 - 18:00
La
12:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Baden-Badenin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Baden-Badenin lentokentällä

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokentältä on helppo tapa aloittaa matkasi. Löydät valikoimastamme vuokra-autot tunnetuimmilta merkeiltä, aina uusimmissa malleissa ja kilpailukykyisin hinnoin. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, vaativaankin maastoon sopiva maasturi tai avo- tai urheiluauto tuomaan matkaasi tyyliä. Huomioithan, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Lisäpalvelumme tekevät matkastasi vieläkin mukavamman ja voit matkustaa huoletta. Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Sixtin vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen tuottama vastuuvakuutus. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää, niin henkilökuntaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Autonvuokraus Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokentällä

Autonvuokraus Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokentällä

Baden-Baden-Rheinmuensterin lentokenttä, viralliselta nimeltään Baden Airpark Karlsruhe Airpt (FKB), sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Baden-Baden-Rheinmuensteristä. Autonvuokraus lentokentältä on kätevin tapa päästä keskustaan ja nähdä samalla kaupunkia. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät kaikista pääterminaaleista. Vuokraus onnistuu joko lentokentällä tai verkkosivuiltamme jo ennen matkaa, tällöin auto odottaa sinua lentokentällä heti saavuttuasi. Vuokra-auton voi myös noutaa ja palauttaa kätevästi aukioloaikojemme ulkopuolella.
Baden-Baden tutuksi vuokra-autolla

Baden-Baden tutuksi vuokra-autolla

Eteläisessä Saksassa sijaitseva Baden-Badenin kylpyläkaupunki tunnettiin kuumista lähteistään jo roomalaisten keskuudessa ja kaupungin nimi olikin alun perin Aquae Aureliae, mutta keskiajalla kaupunki tunnettiin jo nimellä Baden. Kaksoisnimi Baden-Baden erottaa sen Sveitsin ja Itävallan samannimisistä kaupungeista. Kylpyläkulttuuri kukoisti 1800-luvulla ja aristokraatit ympäri Euroopan saapuivat kylpemään Badeniin. Kuuluisien vierailijoiden joukossa olivat muun muassa kuningatar Victoria I, Napoleon III sekä kirjailija Fjodor Dostojevski. Baden-Badenissa voi edelleen nauttia kylpylöistä, esimerkiksi Friedrichsbadin roomalais-irlantilaisessa kylpylässä. Kätevin tapa tutustua Baden-Badeniin ja sen lähialueisiin on kulkea vuokra-autolla, joka tuo matkaan mukavaa rentoutta ja joustavuutta. Luonnossa liikkumisesta nauttiville riittää upeita kohteita Schwartzwaldin vuoristoalueella, vaella Merkur-vuorelle tai nauti luonnosta Lichtentaler Alleen puistossa. Vuokra-autolla on helppo lähteä esimerkiksi päiväretkelle lähimpiin kaupunkeihin Stuttgartiin, Frankfurtiin tai Ranskan puolelle Strasbourgiin, jonne ajaa alle tunnissa. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin heti Baden-Badenin lentokentällä ja ota matkastasi kaikki irti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 318 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?