Auton vuokraus toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr

 

Suosituin kohteessa Karlsruhe Rüppurr

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Karlsruhe Rüppurr

Osoite

Battstr. 2a, 76199 Karlsruhe, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:00
La
08:00 - 11:00
Su
11:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Karlsruhe Rüppurr

Sixt Autovuokraamosta hyvä startti matkallesi Karlsruhe Etelästä

Sixt Autovuokraamosta hyvä startti matkallesi Karlsruhe Etelästä

Sixt Autovuokraamo Karlsruhe (etelä) tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löydät ajoneuvot kaikkiin tarpeisiin, sillä meiltä vuokraat niin henkilöautot, farmarit, urheiluautot, katumaasturit kuin minibussitkin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kuorma-autoja ja pakettiautoja. Luotettavan ajokokemuksen takaamiseksi ajoneuvomme on valikoitu tunnettujen autonvalmistajien uusimmista malleista, ja valikoimassamme ovat edustettuina sekä BMW:n, Audin ja Mercedes Benzin kaltaiset saksalaiset laatumerkit että monet kansainväliset huippuvalmistajat. Autonvuokraus Karlsruhen (etelä) Sixtiltä käy helposti ja kätevästi joko verkossa tai Sixt-mobiilisovelluksessa. Valitse nouto- ja palautusajankohta, sinulle sopiva autokategoria ja tarvitsemasi lisäpalvelut ja vahvista varaus. Muutaman klikkauksen jälkeen jäljellä on vain vuokra-ajoneuvon noutaminen toimipisteeltä valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-autoa on helppo saapua noutamaan esimerkiksi julkisilla, sillä toimipisteen lähellä sijaitsee useampi linja-autopysäkki sekä Rüppurr Battstraßen S-Bahn-asema.
Hyvin varustellut vuokra-autot Karlsruhen (etelä) Sixtiltä

Hyvin varustellut vuokra-autot Karlsruhen (etelä) Sixtiltä

Valitse autonvuokraukseen Karlsruhen (etelä) Sixt ja pääset nauttimaan laadukkaiden vuokra-autojemme erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Keski-iältään kolme kuukautta vanhat vuokra-automme tarjoavat uuden ajoneuvon tasaisen ajokokemuksen, ja ilmastoiduissa vuokra-autoissamme matkasi sujuu mukavasti kaikenlaisessa säässä. Voit vaikuttaa matkustusmukavuuteen myös lisäämällä varaukseesi tarpeitasi vastaavat lisäpalvelut. Jos Karlsruhe ja Lounais-Saksa ovat sinulle entuudestaan tuntemattomia kohteita, GPS-navigaattori hoitaa suunnistamisen puolestasi. Jos taas arvostat matkustaessasi helppoutta, on Prepaid Fuel -palvelumme sinua varten, sillä sen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-autosi tankin täyttämisestä ennen sen palauttamista. Pienten lasten kanssa matkustava taas lisää varaukseen tarvittavan määrän turvaistuimia ja -kaukaloita nuorimmille matkustajille. Voit tutustua näihin ja muihin lisäpalveluihimme tarkemmin varauksen yhteydessä. Asiakaspalvelumme, joka on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, vastaa myös mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin ja kertoo palveluistamme enemmän. Huomaathan varausta tehdessäsi myös, että varauksen yhteydessä esitetyt malli- ja merkkitiedot ovat esimerkkikuvauksia, ja varaus koskee ainoastaan valittua autokategoriaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Karlsruhe Rüppurr?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 612 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500
Range Rover Sport
Range Rover Sport
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
VW Multivan
VW Multivan
BMW M8 Convertible
BMW M8 Convertible
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Karlsruhe Rüppurr

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Karlsruhe Rüppurr?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Karlsruhe Rüppurr?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?