Auton vuokraus alueella Baden-Baden

 

Suosituin kohteessa Baden-Baden

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Baden-Baden Keskusta alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Baden-Baden

Ota Baden-Baden haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Baden-Baden haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Baden-Baden toivottaa Saksaan saapuvat matkailijat lämpimästi tervetulleiksi ja tarjoaa laadukkaan vuokra-autojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät laadukkaat ja uudet merkkiautot, olitpa sitten työmatkalla tai lomareissulla. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit tarjoavat laadukkaat kyydit yksinmatkustavalle tai vaikka koko perheelle. Upeilla urheilu- ja avoautoillamme tutustut Saksaan tyylikkäästi ja saavut työtapaamisiin näyttävästi. Mikäli matkassa on mukana isompi porukka, kannattaa napata matkaan mukaan tilava maasturimme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon tälle reissulle ja voitkin olla meihin yhteydessä viikon jokaisena päivänä! Tähän toimipisteeseen voit myös palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Sixt Autovuokraamo Baden-Baden tarjoaa kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja vuokra-autoja, joilla kelpaa tutustua Saksaan monipuolisesti. Kaikki ajoneuvomme ovat hyvin varusteltuja ja voit halutessasi muokata varaustasi kätevillä lisäpalveluilla. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja näiden seuraksi mukava lisä on GPS-navigaattori, jolla suunnistat vaivatta ja nautit täysillä autonvuokrauksesta Baden-Badenissa ja sen ympäristössä. Mikäli matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen, jolloin useampi pääsee jakamaan tämän Sixt-ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa turvalliset lastenistuimet on tarpeellinen valinta, sillä näin koko perhe pääsee matkustamaan laadukkaasti. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Ota meihin yhteyttä ja tee varauksesi jo tänään!
Baden-Baden on kiehtova kohde vuokra-autoilijalle

Baden-Baden on kiehtova kohde vuokra-autoilijalle

Eteläisessä Saksassa sijaitseva Baden-Baden on tunnettu kylpyläkaupunkina ja Sixtin vuokra-autoilijana voit kätevästi piipahtaa vaikka useammassakin kylpylässä matkasi aikana. Kannattaa myös suunnistaa kaupungissa sijaitsevaan näyttävään kasinoon ja seuraavan päivän ohjelmaan sisällytät helposti Baden-Badenin upeat puistot ja puutarhat. Myös Saksan suurin ooppera- ja konserttitalo löytyy Baden-Badenista. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa monipuolisen tutustumisen kohteeseen ja joustavuuden aikataulujen suhteen, sillä sinun ei tarvitse huolehtia julkisen liikenteen aikatauluista, vaan voit sovittaa haluamasi kohteet helposti päivään omien menojen mukaan. Anna autonvuokrauksen Sixt Baden-Badenista tarjota unohtumaton matka Saksassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Baden-Baden

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Baden-Baden?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Baden-Baden sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Baden-Baden.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Baden-Baden?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Baden-Baden. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1079 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Baden-Baden

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Baden-Baden?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Baden-Baden?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Baden-Baden?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Baden-Baden

Näytä lisää