Auton vuokraus toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten)

 

Suosituin kohteessa Zürich Lentoasema (Kloten)

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten) alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Zürich Lentoasema (Kloten)

Osoite

Parking 3, 8060 Zürich, Sveitsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Zürich Lentoasema (Kloten)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Zürichin lentokentällä tarjoaa hyvin laajan valikoiman vuokra-autoja toimipisteellämme. Autovalikoimasta löytyy vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit vaikka perheille, nelivedot ja maasturit erityisesti talvikelille kuin luksus- ja urheiluautotkin. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Sveitsi on maa, jossa kannattaa ajella ympäriinsä. Ota siis rajoittamattomat ajokilometrit. Kolarin tai muun tapahtuman varalle voit ottaa lisäturvan, jolloin sinun ei tarvitse pelätä mahdollisia tapaturmia. Me teemme lomailun mielyttäväksi, joten ota vuokra-auto Zürichin lentokentältä.
Autonvuokraus Zürichin lentokentältä, eli Klotenilta

Autonvuokraus Zürichin lentokentältä, eli Klotenilta

Zürichin lentokenttä, lyhennettynä ZRH, tunnetaan myös nimellä Zürich-Kloten lentoasema. Kloten sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Vuokra-autolla matka taittuu noin puolessa tunnissa. Lentoasema on todella vilkas palvellen noin 28 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Kaikki autonvuokauksen toimipisteet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Opasteita seuraamalla löydät paikalle helposti. Auto noudetaan parkkihallista, jonne pääsee suoraan autonvuokrauksen toimipisteen kautta. Zürichin lentoasemalta saat siis vuokra-auton käyttöösi hyvin nopeasti koneen laskeutumisen jälkeen. Näin pääset aloittamaan lomasi välittömästi, eikä sinun tarvitse murehtia hotellille pääsemistä. Tee siis lomastasi helpompi ja vuokraa auto jo heti tänään.
Koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Koe kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Useat turistit ihastuvat välittömästi tähän Alppimaan pohjoiseen kaupunkiin ja palaavat sinne kerta toisensa jälkeen. Kaupungissa vierailee myös runsaslukuinen joukko työmatkustajia. Autonvuokraus Zürichin lentokentällä onkin järkevä tapa lähteä tutustumaan kaupunkiin. Saat enemmän joustavuutta lomaasi, kun sinun ei tarvitse noudattaa mitään aikatauluja. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Fraumünsterin kirkko, Sunrise Tower sekä näköalapaikka Üetliberg. Koska kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla, voi sieltä tehdä päiväretkiä myös esimerkiksi Saksaan tai Liechtensteiniin. Nämä päiväretket edellyttävät ehdottomasti auton vuokraamista, joten se on monestakin syystä järkevää. Saat lomastasi enemmän irti, kun sinulla on vapaus liikkumisen suhteen. Ota allesi vuokra-auto Zürichin lentokentältä ja lähde tutkimaan niin kaupunkia kuin sen lähiympäristöäkin. Myös Sveitsin muut kaupungit ovat tutustumisen arvoisia. Kysy lisää auton vuokraamisesta asiakaspalvelustamme. Autamme sinua parhaamme mukaan ja teemme lomastasi rennomman.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten)

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Zürich Lentoasema (Kloten)?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten) sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten).
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten)?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 6308 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X5
BMW X5
Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Zürich Lentoasema (Kloten)

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Zürich Lentoasema (Kloten)?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Zürich Lentoasema (Kloten)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Zürich Lentoasema (Kloten)

Näytä lisää