Auton vuokraus toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Friedrichshafen Lentoasema

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Friedrichshafen Lentoasema

Osoite

Flughafen Loewental, 88046 Friedrichshafen, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00
La
08:00 - 12:00
Su
10:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Friedrichshafen Lentoasema

Sixt autovuokraamo Friedrichshafenin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Friedrichshafenin lentoasemalla

Sixt autovuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja kaikki kaupunkiin matkaaville. Meiltä löydät taatusti omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Toimipisteeltämme saat vuokrattua niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, minibussit kuin pakettiautotkin. Voit valita erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit taas tekevät ajamisesta huoletonta, joten nekin kannattaa lisätä vuokraan. Vakuutukset ovat tärkeitä ja niitä voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaiken kattavaan pakettiin. Kun päämääränäsi on Friedrichshafenin lentoasema, eli FDH, kannattaa sinunkin kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla

Autonvuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla

Friedrichshafenin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Bodensee, on pieni lentoasema, joka palvelee noin puolta miljoonaa matkustajaa vuosittain. Koska lentoasemarakennus on pieni, on toimipisteemmekin helposti löydettävissä. Auton avaimet ja kaikki muu tarvittava noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan, jos muuta ei ole etukäteen sovittu. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen ja pääset jatkamaan matkaa heti. Auto vuokrataan joko nettisivujemme kautta ja puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tähän hurmaavaan rannikkokaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu tähän hurmaavaan rannikkokaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla sujuu nopeasti varsinkin, jos olet vuokrannut auton jo ennen lomalle lähtemistä. Vuokra-autolla pääset kulkemaan näppärästi paikasta toiseen ja saat näin ollen lomastasi paljon enemmän irti. Tämä teollisuuskaupunki sijaitsee aivan maan eteläosassa. Sillä on paljon rantaviivaa, joten kaupunki tunnetaan upeista maisemistaan. Vuokra-auto tulee tässä kaupungissa todella tarpeeseen, sillä kaupunki on lähellä niin Sveitsin kuin Itävallankin rajaa. Vuokra-autolla voi siis lähteä tutustumaan myös näihin maihin, jolloin matkan aikana ehtii näkemään paljon enemmän. Itse kaupunki huokuu historiaa. Se tuhoutui pahoin toisessa maailmansodassa. Joitakin rakennuksia kuitenkin säästyi, joten historian ystävät ajavat ympäriinsä tutkimassa näitä. Kaupungin kuuluisin nähtävyys lienee kuitenkin Zeppelin-museo. Siellä voi tutustua vanhoihin laitteisiin ja niiden tekniikkaan. Ota siis vuokra-auto Friedrichshafenin lentoasemalta ja tee lomastasi unohtumaton elämys aina yhtä valloittavassa Saksassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Friedrichshafen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 109 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
BMW M5
BMW M5
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Friedrichshafen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Friedrichshafen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Friedrichshafen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?