Auton vuokraus toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Wien-Schwechat Lentoasema

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Wien-Schwechat Lentoasema

Osoite

Mietwagenzentrum, Objekt 134, 1300 Wien-Schwechat, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 23:30
La
08:00 - 20:00
Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Wien-Schwechat Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Wienin lentoasemalla palvelee matkailijoita, tarjoamalla mahdollisuuden vuokrata uusia henkilöautoja, vuoristoonkin sopivia neliveto maastureita, tilavia farmareita, hulppeita avoautoja sekä näyttäviä urheiluautoja. Sopiva vuokra-auto löytyy siis, olipa tarpeesi ja makusi lähes millainen vain. Lisäksi voit valita hyödyllisiä lisävarusteita kuten esimerkiksi lapsille turvaistuimet tai navigaattorin, jonka avulla löydät varmasti ja vaivattomasti suoraan perille. Voit myös vakuuttaa ajomatkasi muun muassa kolariturvalla tai rengasrikon varalta jolloin matkasi sujuu huolettomammin. Autonvuokraus Wienin lentoasemalla toimii express-tiskillä. Autovuokraamo sijaitsee aivan lentoaseman parkkialueiden läheisyydessä. Vuokra-auton nouto ja palauttaminen onnistuu 24h/vrk. Huomioithan ettemme voi taata sinulle tiettyä automallia, mutta autoluokan valinta on aina mahdollista.
Lisätietoja lentoasemasta

Lisätietoja lentoasemasta

Autonvuokraus Wienin lentoasemalla eli VIE, hoituu ehdottomasti helpoiten, kun teet vuokra-auton varauksen ennen matkalle lähtöä. Voit varata vuokra-auton joko netin varauspalvelussa tai puhelimitse. Näin vuokra-auto on käytettävissäsi heti kentälle saavuttuasi ja tutkimusmatka kaupungin nähtävyyksiin voi alkaa. Autovuokraamo Wienin lentoasemalla mahdollistaa vuokra-auton valinnan i-Phonella sitä noudettaessa vuokraamolta. Lentoasema sijaitsee keskustasta 18 kilometriä kaakkoon. Matkaan ajaen kuluu noin 30 minuuttia. Nopein tapa kulkea keskustaan on varata käyttöönsä vuokra-auto lentoasemalta. Mikäli tarvitset neuvoa autonvuokraukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme. Kaupungissa toimii kaikkiaan kuusi Sixtin autonvuokrauspistettä.
Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa

Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa

Itävalta on tunnettu paitsi vuoristoistaan, myös historiallisista linnoituksistaan. Lisäksi kaupunki tarjoaa paljon muuta nähtävää. Schatzkammer eli keisarillinen aarrekammio kruunuineen, jalokivineen sekä valtikkoineen on mielenkiintoinen kohde. Lisäksi kaupungista löytyy luonnonhistoriallinen museo, Praterin huvipuisto, Schönbrunnin linna, taidehistoriallinen museo sekä Stephansdomin katedraali. Kaupungin monimuotoinen arkkitehtuuri ja historialliset kohteet takaavat sinulle varmasti unohtumattoman elämyksen. Nähtävää siis todella riittää varmasti joka makuun. Autonvuokraus Wienin lentoasemalla on hyvä vaihtoehto kierrelläkseen nähtävyyksiä. Vuokra-auto Wienin lentoasemalta on lisäksi mukava tapa matkustaa, sillä voit luoda omat aikataulut ja reitit sekä ehdit nähdä hieman enemmän. Me autamme tekemään matkastasi mukavamman ja toivotamme sinut tervetulleeksi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Wien-Schwechat Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 5413 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW X1
BMW X1
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Wien-Schwechat Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Wien-Schwechat Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Wien-Schwechat Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?