Auton vuokraus toimipisteestä Wien City

 

Suosituin kohteessa Wien City

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Wien City alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Wien City

Osoite

Am Stadtpark 1 (im Hilton), 1030 Wien, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La
08:00 - 17:00
Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Wien City

Anna Sixtin kuljettaa sinut ympäri Wieniä

Anna Sixtin kuljettaa sinut ympäri Wieniä

Jos haaveissa on tutustua Itävaltaan ja etenkin Wieniin joustavasti ja omien aikataulujen puitteissa, kannattaa ottaa suunnaksi Sixt Autovuokraamo Wien City. Tarjoamme kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, jotka sopivat niin työmatkalaisen kuin lomailijan tarpeisiin. Toimipisteemme löydät noin 10 minuutin kävelymatkan päästä Wienin ydinkeskustasta, aivan kaupunginpuiston sekä Hiltonin Wienin-hotellin kupeesta. Kansainväliseltä lentokentältä pääset myös julkisilla kulkuneuvoilla kätevästi suoraan noutamaan uuden Sixt-vuokra-autosi. Kattavasta valikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka ovat monen suosikkeja ja sopivat hyvin monenlaiseen reissuun. Mikäli haluat kokea näyttävät kyydit lumoavilla Wienin kaduilla, kannattaa tutustua urheilu- ja avoautovalikoimaamme. Tilaa tarvitseville meiltä löytyvät tilavat maasturit, jotka selviävät haastavammistakin reiteistä. Kattavan vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä mahdollisissa kysymyksissä sekä varaamisen teossa.
Lumoava Wien odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Lumoava Wien odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixtin Autovuokrauspiste Wien City tarjoaa hyvin varustellut ja laadukkaat vuokra-autot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Varausta on mahdollista muokata omien tarpeiden mukaan monipuolisilla lisäpalveluillamme. Tässä toimipisteessä voit varata auton iPhonella noutaessasi vuokra-autoa, tästä enemmän kertoo asiakaspalvelumme. Meiltä onnistuu myös vuokra-auton nouto sekä palautus vuorokauden ympäri, kunhan siitä on sovittu etukäteen. Sinulla on käytössäsi vapaat ajokilometrit automatkoillasi, joten niitä helpottamaan voit napata varaukseen GPS-navigaattorin, joka vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta astetta enemmän. Mikäli matkassa mukana on useampi innokas kuski, voit näppärästi lisätä varaukseen lisäkuljettajan, jotta useampi pääsee nauttimaan Sixt-ajomukavuudesta. Maksaessasi varauksen vasta ajoneuvoa noutaessa, voit tehdä muutokset ja peruutukset maksutta. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn merkin tai mallin varaaminen ei ole mahdollista. Sixtillä on aina kilpailukykyiset hinnat ja laaja valikoima, joten valitse seuraavan reissusi menopeli jo tänään niin matka on taas askeleen lähempänä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Wien City

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Wien City?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Wien City sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Wien City.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Wien City?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 1218 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Wien City

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Wien City?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Wien City?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?