Auton vuokraus toimipisteestä Wien Liesing

 

Suosituin kohteessa Wien Liesing

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Wien Liesing alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Wien Liesing

Osoite

Liesinger-Flur-Gasse 17, 1230 Wien, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La - Su
07:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Wien Liesing

Rentouttavia ajokilometrejä Sixt Wien, Vösendorfin avulla

Rentouttavia ajokilometrejä Sixt Wien, Vösendorfin avulla

Autonvuokraus Wien Vösendorfin toimipisteeltämme mahdollistaa miellyttävän alun Itävallan-matkallesi. Sixt Autovuokraamo Wien/Vösendorf sijaitsee Vösendorfin kunnan alueella, josta on nopeat kulkuyhteydet maan pääkaupunkiin Wieniin. Voit saapua toimipisteellemme esimerkiksi Wienin metropolialueen yhdistävän Badner-Bahn-duoraitiovaunun kyydillä. Tällöin voit jäädä pois Vösendorf-Siebenhirtenin raitiovaunupysäkillä ja kävellä toimipisteellemme parissa minuutissa. Autonvuokraus Wien/Vösendorfista on halutessasi helppo suorittaa jo etukäteen verkossa, jolloin vuokra-auton noutaminen on nopea toimenpide. Sixtin vuokra-auton noudettuasi on Itävallan kuuluisa moottoritieverkosto aivan ulottuvillasi. Suuntaa vaikkapa toimipisteemme lähettyviltä kulkevalle Itävallan pisimmälle moottoritielle, Süd Autobahnille, jota pitkin pääset vierailemaan esimerkiksi hurmaavassa ja historiaa huokuvassa Grazin kaupungissa. Olipa matkasi kohde mikä tahansa, vuokra-auto Wien/Vösendorfin toimipisteeltämme vie sinut turvallisesti perille. Taloudelliset henkilöautomme soveltuvat mainiosti yksin matkustavalle tai pariskunnan romanttiselle retkelle, tilavalla farmariautolla tai minibussilla puolestaan kulkee mukavasti koko perhe tai isompikin seurue. Vuoristoteiden valloitukseen ja laskettelureissuille suosittelemme jykevää 4x4-maasturia, joka selvittää haastavammatkin tieosuudet leikiten. Jos haluat investoida ripauksen luksusta työ- tai lomamatkallesi, löytyy valikoimastamme myös Premium-luokan vuokra-autoja, joista voit valita mieleisesi.
Sixt Wien/Vösendorfin lisäpalveluilla viimeistelet autonvuokrauksen

Sixt Wien/Vösendorfin lisäpalveluilla viimeistelet autonvuokrauksen

Me Sixtillä haluamme, että autonvuokrauksesi Wien Vösendorfissa on sinulle rentouttava kokemus. Sen vuoksi tarjoamme sinulle autonvuokrauksen lisäksi joukon monipuolisia lisäpalveluita, joista voit valita mieleisesi ilman turhia piilokuluja. Useimpiin vuokra-autoihimme sisältyvät vapaat ajokilometrit, joiden avulla voit antautua autobaanojen hurmaan tai alppiteiden vietäväksi ilman kilometrimäärien turhaa tarkkailua. Perusvuokrahintaan sisältyvien vakuutusten lisäksi voit halutessasi valita matkallesi myös lisäturvaa, kuten matkanjatkumisturvan tai lasi- ja rengasturvan. Vieraammille kaduille ja teille suosittelemme lisälaitteeksi GPS-navigaattoria, joka ratkoo reittipulmat puolestasi. Haluatko jakaa Sixtin vuokra-autolla ajamisen riemun matkakumppanisi kanssa? Lisäkuljettajapalvelumme avulla se onnistuu. Huomaathan, että varaus koskee ainoastaan tiettyä autoluokkaa, sillä lopullisen vuokra-autosi malli riippuu senhetkisestä saatavuudesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Wien Liesing

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Wien Liesing?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Wien Liesing sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Wien Liesing.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Wien Liesing?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 733 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW X1
BMW X1
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Wien Liesing

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Wien Liesing?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Wien Liesing?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?