Auton vuokraus toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Klagenfurt Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Klagenfurt Lentoasema

Osoite

Flughafenstr. 60-64, 9020 Klagenfurt, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Ti
08:00 - 14:00
Ke
08:00 - 15:30
To - Pe
08:00 - 14:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Klagenfurt Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Klagenfurtin lentoasemalla sijaitsee tuloaulan välittömässä läheisyydessä. Löydät toimipisteemme helposti kääntymällä oikealla tuloaulasta, jossa näet car rental eli autonvuokraus osion. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja taloudellisista sedaneista koko perheelle sopiviin farmarimalleihin. Lisäksi valikoimastamme löydät minibussit isommalle porukalle. Jos haluat matkustaa tyylillä, suosittelemme tutustumaan myös premium-malleihimme. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Matkustatpa sitten työasioissa tai olet lomalla, yksin tai porukalla, meiltä löydät sopivan vuokra-auton juuri sinulle. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Klagenfurtin lentoasemalla, osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kattavien aukioloaikojemme puitteissa. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme!
Vuokra-auto Klagenfurtin lentoasemalta nopeasti ja vaivattomasti

Vuokra-auto Klagenfurtin lentoasemalta nopeasti ja vaivattomasti

Klagenfurt on Itävallan kuudenneksi suurin kaupunki ja sen lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kaupungin ainoa Sixt toimipiste sijaitsee lentoaseman yhteydessä. Varaamalla auton etukäteen netistä, saat heti avaimet käteen ja vuokra-auto odottaa sinua heti valmiina. Näin ollen säästät aikaa ja vaivaa, sillä pääset heti lähtemään matkalle kohti määränpäätäsi. Osaava henkilökunta opastaa sinua auton noutamisessa sekä palautuskäytännöissä. Klagenfurtin lentokentältä on helppo lähteä ajamaan kohti useita eri kaupunkikohteita, kuten noin 140 kilometrin päässä sijaitseva Graz, jonne ajat reilusti alle kahdessa tunnissa. Toinen näkemisen arvoinen kaupunki on hieman tuntemattomampi Villach, jonne hurautat vain noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Klagenfurtin lentoasemalla on kätevä ja helppo tapa aloittaa loma- tai työmatkasi Itävallassa!
Näe Itävalta ja sen kauniit maisemat sekä rikas kulttuurielämä

Näe Itävalta ja sen kauniit maisemat sekä rikas kulttuurielämä

Klagenfurtin kaupunki on suosittu matkailukohde ja se tarjoaa niin upeita maisemia kuin myös kulttuuria. Näkemisen arvoisia nähtävyyksiä on kaupungissa useita, kuten Lindwurm, joka on kaupungin maamerkki sekä kesäisin avautuva Minimundus, jonka puistosta löydät useita maailman eri kaupunkien kuuluisia maamerkkejä. Vuokra-autolla suuntaat helposti joko kaupungin etelä- tai pohjoispuolelle upeisiin vuoristomaisemiin. Lisäksi noin tunnin matkan päässä kaupungista sijaitsee Gerlitzen, jonka laskettelukeskus tarjoaa maan parhaat näköalat. Muista myös että autolla saavutat helposti vaikuttavat linnat ja historialliset rakennukset, joita kaupungilla on tarjota.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Klagenfurt Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 141 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 1 Series
BMW 1 Series
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Klagenfurt Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Klagenfurt Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Klagenfurt Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Klagenfurt Lentoasema

Näytä lisää