Auton vuokraus toimipisteestä Villach

 

Suosituin kohteessa Villach

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Villach alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Villach

Osoite

Kärntner Straße 14, 9500 Fürnitz (Villach), Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Villach

Ajamisen nautintoa Sixt Autovuokraamo Villachista

Ajamisen nautintoa Sixt Autovuokraamo Villachista

Autonvuokraus Villachin-toimipisteeltämme on miellyttävä vaihtoehto tutustumisretkellesi Itävaltaan. Sixt Autovuokraamo Villach sijaitsee Villachissa Fürnitzin kylässä, kivenheiton päässä Fürnitzin rautatieasemalta. Haettuasi vuokra-auton toimipisteeltämme voit jatkaa matkaasi kattavan tieverkoston ansiosta, minne ikinä tahdot. Olitpa sitten liikkeellä työn tai loman merkeissä, Itävallan kuuluisat autobaanat kuljettavat sinut Villachista niin Wienin suuntaan, Salzburgiin kuin muuallekin Itävaltaan. Myös Alppien syleilyssä sijaitseva Villachin alue itsessään on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Suuntaa vuokra-autollasi vaikkapa Dobratschin alueen luonnonpuistoon, jossa voit hengittää raikasta vuoristoilmaa ja ihastella samalla postikorttimaisen jylhiä maisemia. Tai ehkäpä suunnitelmissasi onkin aktiiviloma jossakin Itävallan monipuolisista laskettelukeskuksista? Pakkaa silloin laskettelusukset, lumilaudat ja monot mukaan ja suuntaa vuokra-autollasi kohti tulevia elämyksiä. Suunnista vaikkapa Sixt Villachista parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan suosittuun Bad Gasteiniin, jossa voit viettää mukavan päivän rinteessä koko perheen kesken. Voit valita Sixt-vuokra-autosi Villachin-toimipisteestämme parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Perheille ja isommille ryhmille sopivat mainiosti farmariautomme ja minibussimme, joiden kyydissä niin matkustajat kuin retkivarustuksetkin kulkevat tilavasti. Yksin matkustaville ja pariskunnille mukava valinta on kompakti henkilöauto. Jos luvassa on ajoa pienemmillä teillä, 4x4-maasturimme selviävät haastavammistakin olosuhteista. Tarjoamme myös Premium-luokan vuokra-ajoneuvot tunnetuilta merkeiltä, kuten BMW, Mercedes-Benz ja Jaguar.
Sixtin lisäpalveluista lisämukavuutta matkantekoon

Sixtin lisäpalveluista lisämukavuutta matkantekoon

Sixt Villachissa voit valita vuokra-autoosi lukuisia lisäpalveluita, joiden avulla Villachiin tutustumisesta tulee entistäkin mukavampaa. Jos tarkoituksena on jakaa Itävallassa autoilemisen riemu useamman kuskin kesken, valitse lisäpalveluksi lisäkuljettajaominaisuus, ja pääset siirtymään välillä kuljettajan tehtävästä alppimaisemien katseluun. Lapsille turvallista matkustamista tuovat lastenistuimemme, joista voit valita jälkikasvullesi sopivan koon. Laskettelulomailijan tarvikkeet kulkevat mukavasti suksitelineessä, jonka voit niin ikään valita lisäpalveluistamme. Tarjoamme lisäpalveluina myös esimerkiksi GPS-navigaattorit sekä taatun automaattivaihteiston. Ystävällinen henkilökuntamme Sixt Villachissa on valmiina palvelemaan sinua. Tervetuloa kokemaan viihtyisä autonvuokraus Villachin-toimipisteellemme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Villach

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Villach?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Villach sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Villach.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Villach?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 250 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 1 Series
BMW 1 Series
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Villach

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Villach?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Villach?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Villach

Näytä lisää