Auton vuokraus toimipisteestä Ljubljana Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Ljubljana Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Ljubljana Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Ljubljana Lentoasema

Osoite

Zg. Brnik 130 a, 4210 Brnik, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Ljubljana Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Ljubljanan lentoasemalla (LJU), joka tunnetaan myös Joe Pucnikin kansainvälisen lentoaseman nimellä, palvelee niin vapaa-ajan matkustajia kuin liikeasioilla matkaavia. Autonvuokraus Ljubljanan lentoasemalla on helppoa ja vaivatonta. Vuokra-autojen valikoima on laaja, mutta tämä kohde on kasvattanut suosiotaan matkailijoiden parissa suuresti, joten varaukset on suositeltavaa tehdä jo ennen matkaa. Tällöin myös asiointi vuokraamossa lennon jälkeen on huomattavasti nopeampaa. Toki myös viime hetkellä varauspäätöksen tekeviä palvellaan ja autonvuokraus Ljubljanan Joe Pucnikin kansainvälisellä lentoasemalla on mahdollista vielä paikan päällä toimistossakin. Itse autonvuokrauksen ohella saatavilla on laaja kattaus erilaisia lisävarusteita esimerkiksi lapsiperheille. Voit ottaa vuokraamosta myös mielenrauhan takaavat vakuutukset vuokra-autolle.
Joe Pucnikin kansainvälinen lentoasema Ljubljanassa - autonvuokraus

Joe Pucnikin kansainvälinen lentoasema Ljubljanassa - autonvuokraus

Sixt autonvuokrauksen toimipiste Ljubljanan lentoasemalla löytyy aivan lentokentän ainoaa terminaalia vastaanpäätä sijaitsevasta pysäköintitalosta. Kompakti lentokenttä sijaitsee varsin hyvällä paikalla, ja maan kaikki kolkat ovat kentältä käytännössä korkeintaan vain kahden tunnin ajomatkan päässä. Slovenia on varsin kompakti maa (pinta-alaltaan hieman Pohjois-Karjalan maakuntaa pienempi) ja sen tieverkosto on erittäin hyväkuntoinen. Myös paikallisten ajotyyliä voidaan luonnehtia keskieurooppalaiseksi, kuten niin montaa muutakin asiaa maassa. Vuokra-auton käyttö on siis hyvin huoletonta. Itse pääkaupunki on lentokentältä noin 25 minuutin ja 25 kilometrin pituisen ajomatkan päässä. Rannikon Koperiin ajaa noin 75 minuutissa ja turistien suosimalle Bled-järvelle pohjoisessa noin 25 minuutissa.
Intiimi ja vehreä pääkaupunki

Intiimi ja vehreä pääkaupunki

Moni matkailija suuntaa ensimmäiseksi vuokra-autollaan Ljubljanan lentoasemalta maan pääkaupunkiin. Ljubljanaan on helppo ihastua, sillä se tuntuu ainakin suomalaisesta matkaajasta heti jollakin tapaa... no, kotoisalta. Kenties se johtuu siitä, ettei tämä maansa suurin kaupunki ole liian suuri: asukkaita siellä on hieman alle 290 000. Lisäksi kaupunki on erittäin vehreä. Puistot ja viheralueet ovat arvostettuja ja hyvin hoidettuja. Jokiristeily kaupungin läpi virtaavalla Ljubjanican joella on mainio tapa aloittaa kohteeseen tutustuminen. Kaupungista käsin on helppo tehdä päiväretkiä myös maan muihin kohteisiin, sillä pääkaupunki sijaitsee käytännössä keskellä maata. Myös esimerkiksi Kroatian Zagreb ja Pula ovat helpon matkan päässä, samaten Triesten kaunis satamakaupunki Italian puolella.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ljubljana Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ljubljana Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ljubljana Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ljubljana Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ljubljana Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 604 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ljubljana Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ljubljana Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ljubljana Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ljubljana Lentoasema

Näytä lisää