Autonvuokraus
Kitzbühel
Piilota
Itävalta // Kitzbühel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kitzbühel

Sixt Autovuokraamosta Itävallan Kitzbühelista vuokraat itsellesi edullisesti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Jos etsit vain vähän kuluttavaa vuokra-autoa tai tarvitset lisätilaa, meiltä löydät mieleisesi ajoneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Kitzbühelissa on verkkosivujemme kautta vaivatonta ja meiltä löydät varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Tarkista ajankohtainen saatavuus sekä tarjouksemme verkkosivuiltamme.

 
 • Kitzbühel

  Sixt Autonvuokraus
  Josef-Pirchl-Strasse 24
  6370 Kitzbühel

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Kitzbühelista saat asiantuntevaa palvelua autonvuokrausasioissa

Autonvuokraus Kitzbühelissa on helppoa ja edullista. Valitse vain meiltä Sixtiltä tarvettasi vastaava vuokra-auto ja tee varaus. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa varauksesi tekemisessä. Vuokra-automme ovat tunnetuilta merkeiltä ja enintään kolme kuukautta vanhoja. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, eikä tarkkaa merkkiä tai mallia. Autoissa on kattava vakiovarustelu ja lisävarusteita aina mp3-soittimesta vakionopeudensäätimeen. Älä unohda, että voit lisätä varaukseesi myös erilaisia lisäpalveluja tarpeidesi mukaisesti - tarkista ajankohtainen saatavuustilanne verkkosivuiltamme. Jos tarvitset esimerkiksi navigaattoria, se on helppo lisätä varaukseesi. Lasten kanssa matkustaessa saatatte tarvita myöskin turvaistuimia, jotka nekin löydät valikoimastamme. Isommassa ryhmässä voi olla hyvä lisätä varaukselle lisäkuljettajia, ja kaikki saavat nauttia matkasta tasapuolisesti. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos koet, ettet löydä verkkosivuiltamme vastauksia kysymyksiisi tai tarpeisiisi.

Ihanassa Kitzbühelissa Sixt vuokra-autolla

Kitzbühel on hieman alle 10.000 asukkaan kaupunki Itävallassa, Tirolin osavaltiossa. Se on yksi maan suosituimmista talviurheilukeskuksista, joka tunnetaan erityisesti vuosittaisista miesten alppihiihdon maailmancupin syöksylasku- ja pujottelukilpailuista eli Hahnenkammin alppihiihtokilpailuista. Kaupungissa on mainiot laskettelumahdollisuudet ja välineistö kulkee mukavasti mukana Sixt vuokra-autossa. Alueelta löytyy yli 50 hiihtohissiä, noin 170 kilometriä laskettelurinteitä ja noin 60 kilometriä latuja. Tämä on jokaisen talviurheilua harrastavan unelmamatkakohde!

Autonvuokraus Sixtin toimipisteestä Kitzbühelista kannattaa myös kesällä. Alueella onnistuu maastopyöräily ja vaeltaminen aivan yhtä hyvin kuin laskettelukin talvisin. Noin vartin päässä kaupungin keskustassa sijaitsee Wildpark Aurach -eläinpuisto, jossa pääset ihailemaan paikallista eläimistöä. Sixt Autovuokraamo Kitzbühel haluaa pitää huolen siitä, että voit keskittyä matkasi tarkoitukseen sopivan vuokra-auton avulla, matkustitpa sitten yksin, ryhmässä, perheesi kanssa tai työsi puolesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service