Autonvuokraus
Salzburg
Piilota
Itävalta // Salzburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salzburg

Sixtin autovuokraamo Salzburgissa tarjoaa kaupunkiin tulijalle laadukkaan autovalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, voit valita meiltä tarpeitasi vastaavan ajoneuvon matkasi ajaksi. Valittavanasi on autoja pienistä taloudellisista kaupunkiautoista aina premium-luokan luksusautoihin asti. Tutustu valikoimaan ja parhaisiin tarjouksiin verkkosivuillamme ja tee valintasi.

 
 • Salzburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 20:00
  la. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Salzburg Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamossa Salzburgissa palvelut ja kalusto ovat monipuolisia

Laajasta autovalikoimastamme on helppo valita mieleinen auto. Perheen tai seurueen koosta ja matkatavaroiden määrästä riippuen voit valita auton kokoluokan pienistä sedaneista aina suuriin farmarimalleihin ja minibusseihin saakka. Myös henkilökohtaisia mieltymyksiä on otettu huomioon ja vuokra-autovalikoimasta löytyy sekä urheilu- että avoautoja hieman sporttisempaan menoon. Valitessasi vuokra-autoa voit valita tietyn autoluokan. Valikoimassa on tunnetuimpia automerkkejä, mutta tiettyä merkkiä tai mallia ei voi varata. Autovuokraamomme tarjoaa Salzburgissa monia lisäpalveluja autonvuokraajalle. Valittavanasi ovat muun muassa navigaattori, lisäkuljettaja tai lisäturvaa vakuutukseen. Lapsiperheiden autonvuokraus Salzburgissa ei jää ainakaan vuokra-auton varustelusta kiinni, sillä valittavana on erikokoisia turva- ja lastenistuimia.

Nauti vuokra-autolla Salzburgin alppimaisemista ja nähtävyyksistä

Itävallassa sijaitsevassa Salzburgissa on noin 150 000 asukasta. Saksan rajan tuntumassa oleva kaupunki tunnetaan etenkin Wolfgang Amadeus Mozartin syntymäkaupunkina. Keskustan alueella onkin useita Mozartiin liittyviä nähtävyyksiä ja muistomerkkejä syntymätalosta lähtien. Kaupunkia halkovan Salzach-joen itäpuolella on myös tutustumisen arvoinen Mirabellin palatsialue, joka on valmistunut 1600-luvun alkupuolella. Sen sanotaan olevan yksi maailman kauneimmista hääpaikoista. Joen toisella puolella on lapsiperheiden suosikkipaikka eli Salzburgin lelumuseo. Vuokra-autolla on kätevä siirtyä keskustasta kymmenisen kilometriä etelän suuntaan Salzburgin eläintarhaan, jossa on yli 1200 eläintä. Jos linnat kiinnostavat, vieressä on Hellbrunnin palatsialue. Salzburg ja Itävalta hemmottelevat myös mahtavien näköalojen ystäviä, sillä Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin linnoihin kuuluva Hohensalzburgin linna sijaitsee läheisen vuoren huipulla. Autonvuokraus Salzburgissa on hyvä idea, jos haluat tutustua noin 40 kilometriä Salzburgin eteläpuolella sijaitsevaan maailman suurimpaan jääluolaan. Pituutta luolalla on 42 kilometriä ja lämpötila on usein pakkasen puolella.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service