Autonvuokraus
Salzburg Lentoasema
Piilota
Itävalta // Salzburg // Salzburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Salzburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SZG
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 20:00
la. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Vuokra-auton käyttäminen matkakohteessa on innostava ja vaivaton tapa siirtyä nähtävyydeltä toiselle, katsella maisemia ja nauttia vapaudesta. Autonvuokraus Linzin Hoerschingin lentoasemalta (SZG), joka tunnetaan myös Blue Danube Airport -nimellä, onnistuu helposti - Sixt tarjoaa laadukkaat vuokra-autot lentokentältä suoraan käyttöön. Voit valita etukäteen vuokra-auton tyypin ja täyttää tietosi verkossa tai puhelimitse, jolloin pääset mahdollisimman nopeasti matkaan. Varaamalla vuokra-autosi hyvissä ajoin säästät aikaa, rahaa ja hermojasi: uuden maan kamaralle voi laskeutua huolettomin mielin, kun voi luottaa kuljetuspuolen olevan siitä eteenpäinkin kunnossa. Kansainvälisenä ja suurena autovuokraamona olemme turvallinen, luotettava ja varma tapa hoitaa kulkuneuvo alle!

Autonvuokraus Linzin Hoerschingin lentoasemalla

Itävalta näyttävällä farmarilla tai pienellä ja näppärällä kaupunkiautolla? Tahtoisitko autoon GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai vapaat ajokilometrit? Lentokentältä on helppo siirtyä suoraan autovuokraamoomme nappaamaan vuokra-auto alle. Valikoimiimme kuuluu lukuisia erilaisia automalleja, jotta haluamastasi kategoriasta järjestyy varmasti vuokra-auto Linzin Hoerschingin lentoasemalta. Valitettavasti emme kuitenkaan voi luvata tiettyä autoa valikoimastamme. Voit kuitenkin räätälöidä erilaisista lisävarusteista ja erikoispalveluista sinulle parhaiten sopivan paketin kruunaamaan haluamasi kategorian vuokra-auto. Etukäteen tehdyn varauksen myötä vuokra-auto odottaa sinua sovittuun aikaan - tarvitset vain luottokortin, voimassa olevan ajokortin ja passin, ja matka voi alkaa! Lentoasemalta on Salzburgin keskustaan noin 125 ja Wieniin hieman alle 200 kilometriä, joten autonvuokraus Linz Hoersching -lentoasemalta avaa ovia joka suuntaan.

Arkkitehtuuria ja luontoa

Autonvuokraus Linzin Hoersching lentokentältä antaa mahdollisuuden poimia Itävallan parhaat palat muualtakin kuin kaupungin keskustasta. Itse kenttä sijaitsee Linzissä, joka on Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki ja kuuluisa muun muassa arkkitehtuuristaan ja vuoristoisesta sijainnistaan. Siellä on myös suosittu eläintarha Linzer Tiergarten sekä paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Salzburgissa ensi kertaa vierailevan kannattaa suunnata barokkiaikaisen vanhakaupungin tunnelmiin. Vuokra-autolla liikkuessa ovat myös luonnonihmeet helposti saavutettavissa: kuudenkymmenen kilometrin päässä Salzburgista sijaitsee maailman suurin luonnollinen jääluola Eisriesenwelt, johon järjestetään hieman yli tunnin kestäviä ohjattuja kierroksia. Automatkailun upeaa antia on ehdottomasti yleinen näkymistä nauttiminen, Alppien ihailu ja vapaus mennä sinne, minne tie vie.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 20:00
la. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Salzburg Lentoasema SZG Christian-Doppler-Platz 5020 Salzburg 47.790841, 12.996586 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Salzburg Lentoasema SZG

Christian-Doppler-Platz
5020 Salzburg
 
Puhelinnro +43-1505264004

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service