Autonvuokraus
Alghero
Piilota
Italia // Alghero
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alghero

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Algherosta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea Sardinian-matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrauskokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit ja pariskunnille sekä yksin matkustaville meillä on tarjolla näppärät ja edulliset henkilöautot. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme, ja tee varauksesi jo tänään! Saat asiakaspalvelijamme kiinni vuorokauden jokaisena päivänä.

 
 • Sardinia Alghero Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - Sixt autonvuokraus Algherossa

Algheron Sixt Autovuokraamon ajoneuvot on varusteltu siten, että sekä autonvuokraus että matkanteko on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton muun muassa kätevällä GPS-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmät. Lisäturvan avulla takaat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Sardinian saareen mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten kahden hengen taloudellinen sedan tai isompi perheauto, muistathan varausta tehdessäsi että Sixt takaa autokategorian, mutta ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Teet varauksesi helposti jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Sardinian aurinkoinen saari tutuksi Sixt vuokra-autolla

Sardinian saari sijaitsee Italian länsipuolella Välimeressä. Saaren suurin kaupunki on Cagliari, jonne on matkaa Algherosta noin 225 kilometriä. Alghero sijaitsee saaren luoteisosassa ja siellä asuu noin 40 000 asukasta. Ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita täällä ovat Algheron muurein reunustettu vanha kaupunki sekä Santa Marian tuomiokirkko. Sinun kannattaa myös suunnata kaupungin satamaan sekä ihailemaan merenranta maisemia noin kuusi kilometriä pitkällä rantakadulla. Halutessasi voit suunnata myös pidemmille matkoille, kun Alghero on tullut tutuksi.

Kun allasi on Sixt vuokra-auto Sardiniassa, voit käyttää Algheroa tukikohtana vaikkapa koko saaren tutkimiseen. Nautit varmasti saareen tutustumisesta Sixtin ajoneuvoilla; ota hyöty irti vuokra-autojen ilmastoinnista, taloudellisuudesta tai tilavuudesta sekä ostoskassien, eväiden ja vaihtovaatteiden kätevästä kuljettamisesta. Pääset lekottelemaan lämpimille aurinkorannoille, kuten Maria Pia tai Lido heti Algheron kaupungin ulkopuolella. Jännitystä kaipaavien matkustajien kannattaa ottaa suunnaksi Neptunuksen tippikiviluola, jonne hurauttaa alle tunnissa. Tutustu jo tänään Sixtin ajoneuvoihin ja tee varaus!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service