Auton vuokraus maassa Italia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Italia

Suosituin kohteessa Italia

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Milan Lentoasema Malpensa T1 alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Italia

Ajokulttuuri Italiassa

Ajokulttuuri Italiassa

Sixt tarjoaa kattavan valikoiman taloudellisia vuokra-autoja sekä premium-malleja. Sixt autovuokraamoja Italiassa löydät jopa yli 50 eri kaupungista ja lentokentiltä ympäri maata. Kaikki toimipisteemme tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja, palvelevat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin liittyen autonvuokraukseen Italiassa. Meiltä löydät autoja eri kategorioissa, kuten taloudelliset ja kompaktit sedanit tai koko perheelle sopivat farmarit ja maasturit. Sixt autovuokraamot Italiassa tarjoavat vuokra-autoja eri tilanteisiin, kuten minibussi isommalle porukalle tai urheiluauto luksusta kaipaavalle. Muistathan, että emme voi varausvaiheessa taata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Autonvuokraus Italiassa on helppoa, tarjoamme kätevän ja nopean autonvarauksen nettisivuillamme, jolla varmistat että saat heti saapuessasi avaimet käteen ja vuokra-autosi odottaa sinua valmiina. Haluatpa sitten nähdä Toscanan upeat maisemat ja viinitilat tai Rooman historialliset nähtävyydet, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton Italiassa! Taatakseen sujuvan ajokokemuksen Italiassa on hyvä tutustua hieman paikalliseen ajokulttuuriin etukäteen. Italialaisilla on tapana ajaa melko nopeasti ja luovasti, ja kommunikaatio tapahtuu monesti tööttäämällä tai käsimerkkien avulla. Italian maasto eroaa suuresti siitä mihin olemme kotimaassa tottuneet. Autolla ajaessa kannattaa varautua siihen että monet tiet ovat erittäin mutkaisia, joskus myös kuoppaisia, mutta yleisesti ottaen kuitenkin hyvässä kunnossa. Lisäksi maasto on usein mäkistä ja autojen väleissä sukkuloi monesti myös skoottereita nopealla tahdilla. Maassa on hyvin opasteita sekä kylttejä ja moottoriteillä on useita eri kaistoja, joka helpottaa myös kaistan vaihtamista rekkojen ja muiden isompien ajoneuvojen keskellä.
  • Moottoritielle suunnatessa kannattaa muistaa että maassa on käytössä tietullit eli moottoritielle päästyäsi saat mukaasi pienen kortin, joka myöhemmin syötetään laitteeseen poistuessa moottoritieltä. Näin laite laskee käyttämäsi matkan perusteella hinnan, jonka maksat heti.
  • Viikonloppuisin sekä paikallisten loma-aikoina kannattaa varautua ruuhkiin moottoriteillä.
Maa täynnä historiaa ja upeita maisemia

Maa täynnä historiaa ja upeita maisemia

Saapuessasi Italiaan sinua tervehtii aurinko ja upeat maisemat. Riippumatta siitä mihin päin maata matkasi suuntautuu, on vuokra-auto helpoin tapa liikkua. Esimerkiksi vuokraamalla auton Firenzessä näet helposti upeat Toscanan viinitilat tai hurautat pitsalle Pisaan. Ikuinen kaupunki Rooma puolestaan tarjoaa ennennäkemättömiä taide- ja arkeologisia elämyksiä ja vuokraamalla auton jo Rooman lentokentällä varmistat sujuvan alun lomallesi. Vuokra-autolla liikut myös helposti kaupungista toiseen ja näet samalla reissulla esimerkiksi muotikaupunki Milanon unohtamatta ainutlaatuista Venetsiaa. Autonvuokraus Italiassa on hyvä tapa aloittaa loma! Meiltä saat vuokra-auton Italiassa heti käyttöösi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Italia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Italia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Italia sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Italia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Italia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 56937 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Italia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Italia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Italia?