Auton vuokraus alueella Torino

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Torino

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Torino Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Torino

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Torinossa

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - autonvuokraus Torinossa

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Torinosta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea Italian matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrauskokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit, luksusta vaativille urheilu- ja avoautot ja suuremman seurueen kuljettamiseen puolestaan sopivat minibussit. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme, ja tee varauksesi jo tänään! Torinon Sixt Autovuokraamon ajoneuvot on varusteltu siten, että matkanteko niillä on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton esimerkiksi kätevällä GPS-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmät. Lisäturvalla tuot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Italiaan mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten hulppea avoauto häämatkalle, taloudellinen sedan tai premium-luokan ajoneuvo liikematkalle, muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.
Koe Torino vuokra-auto allasi

Koe Torino vuokra-auto allasi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Torinosta on oiva tapa aloittaa tämän Alppien pääkaupungin tutkiminen. Hyppää edulliseen vuokra-autoon ja hurauta hotellillesi tai muuhun majapaikkaan luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Luoteis-Italiassa sijaitseva Torino on lähes miljoonan asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Po-joen varrella. Historian ystäville Torinolla on paljon annettavaa. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsee kokonainen arkeologinen puisto, jossa pääsee ihailemaan antiikin aikaisia raunioita. Kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin kuuluu myös maailmakuulu Torinon käärinliina, jota pidetään Torinon katedraalissa. Saavutat nämä molemmat nähtävyydet muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Torino tarjoaa nähtävää ja koettavaa myös italialaisista elokuvista tai autoista kiinnostuneille matkaajille. Kaupungissa sijaitsee sekä kattava elokuvamuseo että automuseo. Torino tunnetaankin italialaisen elokuvan syntykaupunkina sekä Fiatin kotikaupunkina. Kaupungista on kotoisin myös jalkapallomahti Juventus. Ostokset Torinossa kannattaa tehdä Via Roman ostoskadulla. Kantamukset eivät paljoa paina, kun ne kuljettaa takaisin hotellille tilavalla Sixt vuokra-autolla. Jos mielit pidemmälle matkalle, voit ottaa suunnaksi Milanon, jonka saavutat alle kahdessa tunnissa. Tutustu jo tänään Sixt ajoneuvoihin ja tee varaus!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Torino
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Torino?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Torino sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Torino.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Torino?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Torino. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1398 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Torino
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Torino?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Torino?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Torino?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Torino

Näytä lisää