Auton vuokraus alueella Genova

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Genova

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Genova Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Genova

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä

Autonvuokraus Genovassa sujuu ensiluokkaisen laadukkaasti, kun valitset vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta! Voit valita laajasta autovalikoimastamme ajoneuvoksesi esimerkiksi henkilöauton tai maasturin tai isommalle kokoonpanolle farmarin. Autokalustostamme löytyy myös avoautoja ja urheiluautoja vauhdikkaampaan menoon, ja vuokraus tapahtuu sujuvasti vaikka jo ennen matkaa helppokäyttöisiltä verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme iPhonella tai Androidilla. Panostamme autonvuokrauksen sujuvuuteen, joten käänny vain puoleemme matkaa suunnitellessasi! Jollet jo ole tutustunut kattaviin ja käyttäjäystävällisiin verkkosivuihimme, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä se ennen matkaasi ja tutustua laadukkaisiin lisäpalveluihimme ja tarjouksiimme. Tiesitkö, että meidän kauttamme autonvuokraus on mahdollista myös alle 25-vuotiaille, ja että saat myös lisättyä näppärästi tilaukseesi esimerkiksi lisävakuutuksen, GPS-navigaattorin ja nelivedon selättämään kiperimmätkin taipaleet? Otathan huomioon Genovan matkaa suunnitellessasi, ettemme voi luvata vuokra-auton merkkiä tai mallia, vain ajoneuvon kategorian. Ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä, joten voit aina luottaa siihen, ettet jää yksin apua tarvitessasi. Anna Sixt Autovuokraamon Genovassa auttaa sinut matkaan kohti unohtumattomia elämyksiä!
Autonvuokraus Genovassa on loistava tapa tutustua Italiaan

Autonvuokraus Genovassa on loistava tapa tutustua Italiaan

Genova on Italian suurin satamakaupunki, joka sijaitsee Ligurian alueella maan pohjoisosissa ja tarjoaa lähiseutuineen paljon mielenkiintoisia kohteita matkaajalle. Via Garibaldilla pääset ihailemaan upeita palatseja ja vanhan kaupungin Via San Lorenzolla pääset nauttimaan kauppojen ja ravintoloiden antimista, kokemaan caruggi-kujien ilmapiirin sekä ihailemaan San Lorenzon hätkähdyttävää tuomiokirkkoa. Käy ihmeessä Sixt Autovuokraamossamme Genovassa hakemassa menopeli allesi ja karauta lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan, kasinoistaan ja resorteistaan kuuluisaan San Remoon. Huristele pitkin viidestä eri paikkakunnasta koostuvaa Cinque Terren rannikkoaluetta ja tutustu sen pittoreskeihin kyliin, kauniisiin maisemiin sekä luonnonpuistoon. Pisa kaltevan torninsa kanssa sijaitsee sekin aivan säädyllisen ajotaipaleen päässä, ja mikäpä estäisi sinua hurauttamasta vaikkapa Ranskan Nizzaan! Sixt Autovuokraamomme Genovassa auttaa sinua ystävällisesti ja ripeästi kysymyksissäsi, jos jokin sinua matkallasi askarruttaa. Heittäydy siis innolla seikkailuun ja koe upea Genova Sixtin vuokra-auton ohjauspyörän takana!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Genova
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Genova?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Genova sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Genova.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Genova?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Genova. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 465 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Genova
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Genova?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Genova?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Genova?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Genova

Näytä lisää