Auton vuokraus toimipisteestä Genova Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Genova Lentoasema

Osoite

Sala Arrivi, 16154 Genova, Italia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 21:00
La - Su
09:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Genova Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Genovan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Genovan lentokentällä

Tutustu Pohjois-Italian rannikon upeaan satamakaupunkiin ja sitä ympäröivään Ligurian maakuntaan vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Genovan lentokentällä. Palvelupisteestämme sinun on mahdollista vuokrata tarpeitasi vastaava vuokra-auto, esimerkiksi taloudellinen ja mukava henkilöauto tai turvallinen ja tilava farmari, maastoon kuin maastoon sopiva neliveto tai ylellinen luksusauto. Huomioithan varatessasi, että voimme taata vain autokategorian, emme tiettyä automallia. Älä unohda lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoria, lastenistuimia tai lisäkuljettajan nimeämistä, joilla saat matkastasi vielä enemmän irti. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse, niin autamme valitsemaan sinulle sopivimman vuokra-autopaketin. Voit myös tehdä varauksen verkkosivuillamme.
Autonvuokraus Genovan lentokentällä

Autonvuokraus Genovan lentokentällä

Genovan lentokenttä, lyhenteeltään GOA, tunnetaan myös nimellä Cristoforo Colombon lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee vain 7,5 kilometrin päässä kaupungista eli ajat sinne vuokra-autollasi noin vartissa. Monet suuntaavat täältä myös kuuluisaan kasinokaupunki San Remoon, joka sijaitsee 145 kilometrin päässä lentokentältä. Löydät Sixtin Autovuokraamon vuokrauspisteen heti saapuvien lentojen terminaalista, turisti-infon takaa. Nopeimmin pääset matkaan varaamalla vuokra-auton etukäteen, tämä on erityisen suositeltavaa suurina turistisesonkeina, kuten kesällä.
Vuokra-auto vie Genovan ainutlaatuiseen tunnelmaan

Vuokra-auto vie Genovan ainutlaatuiseen tunnelmaan

Genovan satama-alueet kuuluvat Euroopan suurimpiin ja tarjoavat matkailijalle unohtumattomia elämyksiä yhdessä Italian herkullisemman ruoan kanssa. Lapsiperheet nauttivat myös alueelta löytyvästä Akvaariomaailmasta, joka on Euroopan suurin, sekä sen läheisyydestä löytyvästä trooppisen ilmaston Biosferan lasipallosta sekä Lastenmaailmasta, joka on Italian suurin tiede- ja tekniikkamuseo. Kaupungin keskusaukio, Piazza de Ferrari, on täynnä upeita, historiallisia rakennuksia ja vanhakaupunki on Euroopan suurimpia ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Näköalapaikat kukkuloiden päällä on myös helppo saavuttaa omalla vuokra-autolla. Pidemmällä Italian kiertomatkalla kannattaa ajella noin 100 kilometriä itään ja etelään päin Genovasta ja käydä ihailemassa Cinqua Terren kuuluisaa rannikkoaluetta, joka muodostuu viidestä eri paikkakunnasta, jotka kaikki yhdessä muodostavan Cinqua Terren luonnonpuiston, joka on erinomainen paikka vaelluksille. Autonvuokraus Genovan lentokentällä antaa sinulle vapauden valita omat reittisi ja aikataulusi saman tien saavuttuasi Italiaan ja pääset halutessasi kohteisiin, jotka jäisivät näkemättä julkisilla kulkuvälineillä. Tarjoamme vapaat kilometrit ja edullista, luotettavaa autonvuokrausta Genovan lentokentällä, joka tekee matkastasi Italiaan helpon ja unohtumattoman kokemuksen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Genova Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Genova Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Genova Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Genova Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Genova Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 358 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Genova Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Genova Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Genova Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Genova Lentoasema

Näytä lisää