Auton vuokraus alueella Bologna

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bologna

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bologna Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Bologna

Sixtin autovuokraamot Bolognassa

Sixtin autovuokraamot Bolognassa

Sixt autovuokraamot Bolognassa auttavat sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen ja niin sujuvan kuin mahdollista. Meiltä autonvuokraus Bolognassa on nimittäin mahdollista useista, helposti löydettävistä toimipisteistämme ja tarjoamme käyttöösi erilaisia vuokra-autoja lähtien silmiinpistävistä avo- ja urheiluautoista, kattaen tietysti perinteiset henkilöautot ja farmarit, ja päättyen maastureihin ja pakettiautoihin. Monipuoliseen ja jo valmiiksi kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme valikoimaan kannattaa kuitenkin tutustua jo ennalta, sillä autokalustomme voivat vaihdella eri toimipisteidemme välillä. Mikäli olet kiireinen, pidä mielessäsi, että autonvuokrauksen Bolognassa saa sujumaan entistä nopeammin varaamalla ajoneuvon etukäteen esimerkiksi mobiilisovelluksellamme, puhelimitse tai internet-sivujemme kautta. Olemme halunneet luoda mahdollisimman hyvän autonvuokrauskokemuksen ja siksi tarjoammekin monipuolisia, moneen eri tarpeeseen vastaavia lisäpalveluita pelkän autonvuokrauksen ohella. Lisäpalveluitamme saat halutessasi käyttöösi helposti varaamalla ne autonvuokrauksen yhteydessä ja meiltä varauksen voi pientä lisämaksua vastaan tehdä myös alle 25-vuotias. Lisäpalveluiden ohella voit myös hankkia meiltä lisäturvaa niin halutessasi.Muistathan, että emme takaa sinulle vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä, mutta ehdottomasti haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Vuokra-autolla Bolognassa

Vuokra-autolla Bolognassa

Autonvuokraus Bolognassa on enemmän kuin suositeltavaa, jos matkastaan haluaa saada hieman enemmän irti, sillä vuokra-autolla pääsee tutustumaan esimerkiksi kaupungin kuvankauniiseen ja herkullisten ruokien raaka-aineiden kotipaikkaan, eli kaupunkia ympäröivään idylliseen maaseutuun. Aitoa Italian tunnelmaa pääsee tuntemaan kierrellessään vuokra-autolla ihastuttavia pieniä kyliä ja tutustuessaan paikalliseen elämäntapaan.Vuokra-autolla voi helposti kiertää myös kaupungissa sijaitsevia nähtävyyksiä, joita ovat esimerkiksi maailman vanhin yliopisto sekä 1100-luvulla rakennetut kaltevat Asinellin ja Garisendan tornit, jotka toimivat kaupungin maamerkkeinä. Korkeampaan Asinellin torniin pääsee kiipeämään ylös ja ihastelemaan kaupunkia yläilmoista käsin. Tornit ovat vierekkäisiä ja ne löytyvät kaupungin keskustasta Piazza di Porta Ravegnalta.Omaksi nähtävyydekseen voisi kutsua myös kaupungin katettuja jalkakäytäviä, joita on montakymmentä kilometriä, sekä Piazza Maggiorea, jolla sijaitsevat muun muassa upea, monia arkkitehtorisia tyylejä yhdistelevä Palazza Comunale, maailman suurimpiin kuuluva San Petronion kirkko ja monta keskiaikaista palatsia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Bologna
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bologna?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bologna sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bologna.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bologna?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bologna. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 2822 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bologna
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bologna?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bologna?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bologna?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bologna

Näytä lisää