Auton vuokraus toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Lamezia Terme Lentoasema

Osoite

Via aeroporto di Lamezia Terme Car Rental Center, 88046 Lamezia Terme, Italia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Lamezia Terme Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Lamezia Termen lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Lamezia Termen lentoasemalla

Anna eteläisen Italian hurmata sinut, ja tutustu seutuun kätevästi vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Lamezia Termen lentoasemalta. Valikoimamme uudet ja edustavat vuokra-autot auttavat tekemään lomamatkastasi tai työmatkastasi mutkattoman ja ikimuistoisen. Tarjoamme ajettavaksenne niin farmariautot, urheilu- ja avoautot kuin myös maasturitkin. Lisävarusteistamme voit valita mm. GPS-navigaattorin, jotta vierainkaan osoite ei jää vieraaksi, sekä lastenistuimet pienimmäisten turvaksi. Premium-luokka tarjoaa työmatkalaiselle ja tyylikkyyttä arvostavalle juuri sopivan autoluokan. Muistathan varausta tehdessäsi, että emme takaa tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Sixt vuokra-auto on myös mahdollista palauttaa toiseen toimipisteeseen, jolloin voit huoletta ajaa vaikkapa koko Italian päästä päähän!
Autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla

Autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla

Pieni Lamezia Termen kaupunki, jossa on asukkaita reilut 70 000, sijaitsee Italian "saappaan" taitekohdassa, eteläisessä Italiassa. Lamezia Termen lentoasema, lyhenteeltään SUF, sijaitsee aivan Tyrrhenanmeren rannalla, vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla pääsy lentoasemalle on joutuisaa moottoritie A3:n ansiosta. Autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla alkaa vuokraamosta, jonka löydät helposti lentokentän suhteellisen pienestä tuloaulasta. Jouduttaaksesi lomasi tai työmatkasi alkua voit tehdä varauksen kotonasi jo ennen lähtöäsi.
Viiniä ja gourmeeta, kirkkoja ja hiekkarantoja vuokra-auton kyydissä

Viiniä ja gourmeeta, kirkkoja ja hiekkarantoja vuokra-auton kyydissä

Eteläinen Italia ja eritoten Lamezia on tunnettu vanhoista, vaikuttavista kirkoistaan, joita on kaikkein mukavinta kiertää katselemassa Sixt vuokra-autolla. Kirkkojen korkeat ja majesteettiset huiput nousevat kaupungin ylle, joten ne on melko helppo nähdä jo kaukaa. Kirkot ja katedraalit tarjoavat kävijöilleen upeita taideteoksia, historiaa ja museoita. Historiakierros on hyvä sinetöidä Italian maukkailla viineillä. Aivan Lamezia Termen keskustassa sijaitsee Statti Winery, joka järjestää kierroksia ja maistatuksia. Mikäli seikkailumieltä piisaa, voit lähteä myös ajelemaan pitkin maaseutua ja käydä viinitilan kohdatessasi kysymässä, saako tulla maistiaisille.Upeita hiekkarantoja ja merielämää hakevalle täällä voi suositella Tropean rantakaupunkia huikeissa maisemissa, vain noin 60 kilometriä Lameziasta länteen. Tropean jyrkästi mereen laskevia kallioita, ja niihin rakennettuja asumuksia ei ihan heti unohda, mutta kannattaa silti ottaa kamera valmiiksi. Miksi tyytyä vain yhteen kaupunkiin, kun voi nähdä niin paljon enemmän? Ota sinäkin avuksesi autonvuokraus Lamezia Termen lentoasemalla ja anna vuokra-auton viedä kohti seikkailuja!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Lamezia Terme Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 852 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lamezia Terme Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lamezia Terme Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lamezia Terme Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lamezia Terme Lentoasema

    Näytä lisää