Auton vuokraus toimipisteestä Milano Lentoasema Linate

 

Suosituin kohteessa Milano Lentoasema Linate

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Milano Lentoasema Linate alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Milano Lentoasema Linate

Osoite

Viale Enrico Forlanini Sala Autonoleggi, 20090 Segrate, Italia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:30 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Milano Lentoasema Linate

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamon Milanon Linaten lentoasemalla, LIN, löydät helposti lentoaseman tuloaulasta, autovuokraamojen alueelta. Kattavat aukioloaikamme ja osaava henkilökuntamme auttavat sinua löytämään juuri sopivan vuokra-auton laajasta valikoimastamme. Kattavasta valikoimastamme löydät kätevät ja helposti ajettavat sedanit tai koko perheelle sopivat jykevät farmarit ja citymaasturimallit. Jos puolestaan saavutte isommalla porukalla on kätevin vaihtoehto vuokrata minibussi, joita löydät myös meiltä. Minibussilla on helppo liikkua isommallakin porukalla paikasta toiseen ilman huolen häivää. Muistathan että varausvaiheessa emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Saapasmaa on tunnettu näyttävistä autoistaan ja jos sinäkin haluat kokea aitoa vauhdin hurmaa, tutustu kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja. Autonvuokraus Milanon Linaten lentoaseman toimipisteessämme on helppoa ja nopeaa!
Milanon Linaten lentoasema sijaitsee kaupungin sydämessä

Milanon Linaten lentoasema sijaitsee kaupungin sydämessä

Italiassa helpoin tapa liikkua paikasta toiseen on autolla. Vuokra-auton Milanon Linaten lentoasemalla voit noutaa heti saavuttuasi tuloaulassa sijaitsevasta toimipisteestä ja näin ollen olet heti vapaa tutkimaan paikan kauniita maisemia. Linaten lentokenttä sijaitsee vain noin 7 kilometrin päässä Milanon keskustasta, joten matka vuokra-autolla kestää vain noin 15 minuuttia, aina liikenteestä riippuen. Autonvuokraus Milanon Linaten lentoasemalta on helppoa ja vuokraamalla auton heti lentokentällä säästät aikaa, sillä olet heti valmis jatkamaan matkaa kohteeseesi. Halutessasi löydät Sixt autovuokraamon myös Milanon päärautatieasemalta, jonne voit saapua esimerkiksi bussilla tai taksilla lentoasemalta. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja nettisivuillamme!
Muotia, kulttuurielämyksiä ja paikallisia makuja Lombardiassa

Muotia, kulttuurielämyksiä ja paikallisia makuja Lombardiassa

Milano on tunnettu kauneudestaan, tyylikkäistä ihmisistä sekä italialaisesta keittiöstään. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on varmasti goottilaistyylinen Duomo di Milano. Katedraalin läheisyydestä löydät myös toinen toistaan kattavimmat ostoskadut, jokaiselle kukkarolle. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat myös upea Galleria Vittorio Emanuelen loistokas ostoskeskus sekä Scalan komea teatteri. Muistathan myös maistaa kuuluisaa paikallista jäätelöä! Jos puolestaan haluat myös tutustua kaupungin ympäristöön, vuokraamalla auton löydät esimerkiksi Monzan kuuluisan F1-radan vain noin alle tunnin ajomatkan päästä. Lisäksi autoilun ystäville toinen must-see kohde on läheisessä Aresen kaupungissa sijaitseva Alfa Romeo-automerkin museo.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Milano Lentoasema Linate

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Milano Lentoasema Linate?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Milano Lentoasema Linate sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Milano Lentoasema Linate.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Milano Lentoasema Linate?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 2542 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Milano Lentoasema Linate

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Milano Lentoasema Linate?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Milano Lentoasema Linate?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?