Auton vuokraus alueella Brindisi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Brindisi

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Brindisi Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Brindisi

Tutustu nähtävyyksiin - ota vuokra-auto Brindisistä

Tutustu nähtävyyksiin - ota vuokra-auto Brindisistä

Ollessasi matkalla Brindisiin autonvuokraus Sixtiltä Brindisissä käy käden käänteessä, eikä italiaa ole pakko osata. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee Brindisin lentokentän toimipisteessä ja löydät toimipisteemme helposti. Tarjoamme myös aukioloaikojen ulkopuolella auton palautusta ja vuokraamista pientä korvausta vastaan. Meillä on tarjolla erikokoisia autoja joka tarpeeseen aina henkilöautoista maastureihin, perinteisistä malleista luksusautoihin. Suurempaa seuruetta varten voit ottaa alle myös pakettiauton. Voit ajaa huoletta, sillä tarjoamme aina vapaat ajokilometrit. Matkanteko voi alkaa heti maahan saavuttuasi. Palveleva Sixt Autovuokraamosi Brindisissä odottaa, benvenuto! Sixt Autovuokraamo Brindisin lentokentällä on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja ajat toimipisteeltämme kaupungin keskustaan noin 15 minuutissa hyvällä, uudella vuokra-autolla. Otathan huomioon, että voit valita laajasta autovalikoimastamme tarpeisiisi sopivan autokategorian, mutta emme takaa tiettyä automallia. Autonvuokraus Brindisissä on Sixtin kautta helppoa, ja lisäpalveluina voit liittää tilaukseesi turvallisen lastenistuimen pienille matkustajille, lisävakuutuksen mahdollisten epämieluisten yllätysten varalle tai GPS-navigaattorin ei-niin erinomaisen suuntavaiston varalle. Missä tarvitset oikein hyvää vuokra-autoa, täältä löydät sellaisen.
Vuokra-auto on hermoja lepuuttava tapa taittaa matkaa

Vuokra-auto on hermoja lepuuttava tapa taittaa matkaa

Brindisi sijaitsee Italian korkokengän korossa, maailmankuulun oliiviöljyn tuottaja-alueen Apulian maakunnassa. Hedelmälliset viljelysmaat tunnetaan juuri oliivilehdoistaan ja viinitiloistaan, joihin kannattaa tutustua. Brindisissä olet Euroopan kulinarismin ytimessä. Kesällä matkustaessa kannattaa varata aurinkorasvaa, sillä paahde voi olla tukala. Ilmastoidussa vuokra-autossa matkanteko kuitenkin sujuu sukkelaan. 87.000 asukkaan Brindisi on peräisin roomalaisajalta, joten historiannälkäiset voivat sukeltaa maan perinteisiin lukuisissa eri kohteissa. Brindisi toimi hetken aikaa myös pääkaupunkina toisen maailmansodan aikaisissa poikkeusoloissa. Palazzo Granafei Nervegnan historialliseen palatsiin ajaa kymmenessä minuutissa hyvinhoidettuja teitä pitkin. Parkkihalleja on monin paikoin kaupunkia, joten auto on helppo jättää tarvittaessa parkkiin ja jatkaa matkaa jalkaisin. Satamakaupunki Brindisistä on helppo jatkaa matkaa rannikkoa pitkin pohjoiseen tai etelään, mikäli ajohammasta kolottaa. Barin kaupunki sijaitsee tunnin ajomatkan päässä ja hurmaa merellisellä ilmastollaan, joka on Brindisin tapaan miellyttävä ympäri vuoden. Punta del Serronen ranta on suosittu rantalomakohde, joka soveltuu mainiosti koko perheelle.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Brindisi
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Brindisi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Brindisi sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Brindisi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Brindisi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Brindisi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 1152 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Brindisi
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Brindisi?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Brindisi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Brindisi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Brindisi

Näytä lisää