Auton vuokraus alueella Sesto San Giovanni

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Sesto San Giovanni

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Milano Sesto-Monza alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Sesto San Giovanni

Helppoa autonvuokrausta Sesto San Giovannissa

Helppoa autonvuokrausta Sesto San Giovannissa

Sesto San Giovannin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton Italian matkallesi, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoistamme ja tarjouksistamme. Autokalustostamme löytyy näppäriä ja edullisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita. Meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Sesto San Giovannista on oiva tapa tutustua tähän Italian kiehtovaan helmeen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun! Nopea ja vaivaton palvelu sekä kilpailukykyinen hinta takaavat sen, että löydät meiltä tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Sesto San Giovannista. Vuokra-autoissamme on kattava varustelu, ja voit halutessasi hankkia myös lisävarusteita varaukseesi. Jos haluat esimerkiksi liikkua Sesto San Giovannin ympäristössä vailla pelkoa eksymisestä, lisäämällä navigaattorin varaukseenne helpotat liikkumistanne. Paljon vuokra-autolla liikkuvaa auttavat rajoittamattomat kilometrit, joiden ansiosta ei tarvitse laskea etäisyyksiä, vaan nauttia sen sijaan vain ajamisesta ja maisemista. Isommassa ryhmässä matkaavien kannattaa ottaa huomioon, että voitte lisätä varaukseenne myös lisäkuljettajia. Huomioithan, että Sesto San Giovannin Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä.
Sesto San Giovanni ja Milano Sixt vuokra-autolla

Sesto San Giovanni ja Milano Sixt vuokra-autolla

Sesto San Giovanni on runsaan 80.000 asukkaan kaupunki Italian pohjoisosassa. Se kuuluu Milanon metropolialueeseen, ja tähän miljoonakaupunkiin onkin matkaa Sesto San Giovannista vain noin 12 kilometriä. Autonvuokraus Sesto San Giovannista on oiva tapa tutustua molempiin kaupunkeihin ja niiden nähtävyyksiin. Liikkuminen on vaivatonta ja helppoa Sixt vuokra-auto allasi. Menet minne haluat ja milloin haluat. Suuntaa esimerkiksi ihailemaan Milanon tuomiokirkkoa, joka on yksi maailman suurimmista goottilaisista katedraaleista. Shoppailusta kiinnostuneiden kannattaa käväistä Galleria Vittorio Emanuele II -ostoskeskuksessa, joka on aivan katedraalin lähituntumassa. Ostokset kulkevat näppärästi mukana tilavissa vuokra-autoissamme. Milanossa käydessä on myös ehdottomasti käytävä katsomassa Leonardo da Vincin maalaamaa Pyhää ehtoollista, joka sijaitsee Santa Maria delle Grazien kirkossa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Sesto San Giovanni
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Sesto San Giovanni?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sesto San Giovanni sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Sesto San Giovanni.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Sesto San Giovanni?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Sesto San Giovanni. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 169 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Sesto San Giovanni
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sesto San Giovanni?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sesto San Giovanni?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sesto San Giovanni?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Sesto San Giovanni

Näytä lisää