Auton vuokraus alueella Alghero

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Alghero

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - Sixt autonvuokraus Algherossa

Kattavat peruspalvelut ja tarpeelliset lisäpalvelut - Sixt autonvuokraus Algherossa

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamo Algherosta on loistava päätös silloin, kun haluat kokea Sardinian-matkallasi helppouden ja mukavuuden. Uudet ja luotettavat ajoneuvot tutuilta merkeiltä, kilpailukykyiset hinnat sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät vuokrauskokemuksestasi nautinnon. Perhelomalle omiaan ovat tilavat farmarit ja pariskunnille sekä yksin matkustaville meillä on tarjolla näppärät ja edulliset henkilöautot. Tutustu autovalikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme, ja tee varauksesi jo tänään! Saat asiakaspalvelijamme kiinni vuorokauden jokaisena päivänä. Algheron Sixt Autovuokraamon ajoneuvot on varusteltu siten, että sekä autonvuokraus että matkanteko on mukavaa ja taloudellista. Lisäpalveluilla varustat vuokra-auton muun muassa kätevällä GPS-navigaattorilla, joka on omiaan vieraammilla tieosuuksilla sekä lastenistuimilla, kun mukana on perheen pienimmät. Lisäturvan avulla takaat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Vapaat kilometrit antavat sinun tutustua Sardinian saareen mielin määrin, ajellen juuri niihin kohteisiin mihin haluatkin. Olipa valintasi sitten kahden hengen taloudellinen sedan tai isompi perheauto, muistathan varausta tehdessäsi että Sixt takaa autokategorian, mutta ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Teet varauksesi helposti jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.
Sardinian aurinkoinen saari tutuksi Sixt vuokra-autolla

Sardinian aurinkoinen saari tutuksi Sixt vuokra-autolla

Sardinian saari sijaitsee Italian länsipuolella Välimeressä. Saaren suurin kaupunki on Cagliari, jonne on matkaa Algherosta noin 225 kilometriä. Alghero sijaitsee saaren luoteisosassa ja siellä asuu noin 40 000 asukasta. Ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita täällä ovat Algheron muurein reunustettu vanha kaupunki sekä Santa Marian tuomiokirkko. Sinun kannattaa myös suunnata kaupungin satamaan sekä ihailemaan merenranta maisemia noin kuusi kilometriä pitkällä rantakadulla. Halutessasi voit suunnata myös pidemmille matkoille, kun Alghero on tullut tutuksi. Kun allasi on Sixt vuokra-auto Sardiniassa, voit käyttää Algheroa tukikohtana vaikkapa koko saaren tutkimiseen. Nautit varmasti saareen tutustumisesta Sixtin ajoneuvoilla; ota hyöty irti vuokra-autojen ilmastoinnista, taloudellisuudesta tai tilavuudesta sekä ostoskassien, eväiden ja vaihtovaatteiden kätevästä kuljettamisesta. Pääset lekottelemaan lämpimille aurinkorannoille, kuten Maria Pia tai Lido heti Algheron kaupungin ulkopuolella. Jännitystä kaipaavien matkustajien kannattaa ottaa suunnaksi Neptunuksen tippikiviluola, jonne hurauttaa alle tunnissa. Tutustu jo tänään Sixtin ajoneuvoihin ja tee varaus!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Alghero
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Alghero?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Alghero sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Alghero.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Alghero?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Alghero. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 410 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Alghero

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Alghero?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Alghero?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Alghero?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Alghero

Näytä lisää